Δείτε τη Πλήρη Έκδοση : Iron Fist 2x06 - The Dragon Dies at Dawn
GTVSBot
7 Σεπτεμβρίου 2018, 08:00
Σειρά : Iron Fist
Σαιζόν : 2
Επεισόδιο : 06
Τίτλος : The Dragon Dies at Dawn
Κανάλι : NetFlix
Πρώτη Προβολή : 07/09/2018
drapetisgal7
7 Σεπτεμβρίου 2018, 22:36
Αρκετά καλό το επεισόδιο. Είχε πλάκα που ο Ντάβος ζήτησε από τον Ντάνι να πολεμήσει στον πλευρό του. Ήταν πολύ εντυπωσιακό που και το άλλο του χέρι έχει την δύναμη της σιδερένιας γροθιάς. Θέλω ο Ντάνι να πάρει πίσω τις δυνάμεις του με διαφορετικό τρόπο από την τελετή.
GeorgeCR7
10 Σεπτεμβρίου 2018, 07:52
Το επεισόδιο ξεκίνησε μουδιασμένα αλλά στη συνέχεια ανέβασε στροφές και οι τελευταίες σκηνές ήταν πολύ ωραίες και πυροδότησαν ενδιαφέρουσες εξελίξεις για τη συνέχεια της σεζόν! Ο διάλογος μεταξύ της Τζόι και του Γουόρντ ήταν αρκετά βαρετός χωρίς κάποια πραγματική ουσία! Μου αρέσει πολύ η συνεργασία της Κόλιν με τη Μίστι, ειδικά οι σκηνές μέσα στο μαγαζί με τα τατουάζ που η κοριτσάρα μας (Κόλιν) :inlove::inlove: πλάκωσε εκείνες τις κοπέλες που δούλευαν εκεί! Αυτά, συνεχίζουμε....
Ο Ντάβος φαίνεται πως δεν ξέρει πως να διαχειριστεί τη δύναμη της Σιδερένιας Γροθιάς!
Βαθμολογία: 8/10.
blackys88b
17 Σεπτεμβρίου 2018, 01:02
λεω και εγω δεν θα παει τοσο ευκολα η σειρα.!! και καλα εκανε υποτιθεται...φυσικα το stripping down του χαρακτηρα για αρκετα επεισοδια...ισως στοιχησει...αλλα αφου αποφασισαν να πανε με αυτο.1! καλως.!! λατρευω Κολιν.!!! τις εσπασε στο ξυλο και τις δυο.!
Hrisa76
15 Νοεμβρίου 2018, 23:48
Τζοι, ψόφα λίγο να ησυχάσουμε.
GIRL POWEEEEEEEEEEEEEEEEEER!!!!!!!