Δείτε τη Πλήρη Έκδοση : Iron Fist 2x08 - Citadel on the Edge of Vengeance
GTVSBot
7 Σεπτεμβρίου 2018, 08:00
Σειρά : Iron Fist
Σαιζόν : 2
Επεισόδιο : 08
Τίτλος : Citadel on the Edge of Vengeance
Κανάλι : NetFlix
Πρώτη Προβολή : 07/09/2018
drapetisgal7
8 Σεπτεμβρίου 2018, 01:51
Αρκετά καλό το επεισόδιο. Ο Ντάβος έχει ξεφύγει για τα καλά, ειδικά τώρα που έχει μαθητές. Ευτυχώς η Τζόι το παίζει σε διπλό ταμπλό. Τρελή η σκέψη του Ντάνι πως η Κολίν πρέπει να πάρει την δύναμη της σιδερένιας γροθιάς.
GeorgeCR7
11 Σεπτεμβρίου 2018, 08:05
Αυτό μάλιστα ήταν ένα πολύ ωραίο επεισόδιο με ενδιαφέρουσες εξελίξεις! Ο Ντάβος είναι πλέον ανεξέλεγκτος, βρήκε και ακόλουθους και έχει αρχίσει να σκορπίζει πτώματα σε όλη τη πόλη για τη πλάκα του, επειδή απλά είπαν μια κουβέντα παραπάνω, σωστή η κίνηση της Τζόι να βοηθήσει τελικά τον Ντάνι ελπίζω να πετύχει το σχέδιο της! Μου άρεσε πάρα πολύ η ιδέα του Ντάνι να πάρει η Κόλιν τη Σιδερένια Γροθιά αν καταφέρουν να την αφαιρέσουν από τον Ντάβος, άντε θέλουμε και τρίτη σεζόν με τη Κόλιν κεντρική πρωταγωνίστρια, ψήθηκα άσχημα τώρα! :):p:p:p
Βαθμολογία: 8+/10.
blackys88b
17 Σεπτεμβρίου 2018, 01:53
εγω παλι επειδη λατρευω την Κολιν δεν την θελω Iron Fist, και ξερω οτι δεν θα πανε με τετοια αποφαση...και οχι δεν εχω θεμα με το οτι αλλαζει ο χαρακτηρας και τετοια..απλα η Κκολιν απο μονη της ειναι ιδιαιτερος χαρακτηρας..!! δεν χρειαζεται αυτο...πολυ ωραιο επεισοδιο...μου αρεσει το character arc του Danny.!! να δουμε πως θα παει και η ιστορια της Γουολκερ.!!
Hrisa76
16 Νοεμβρίου 2018, 01:31
Πολυ ωραία η ιδέα του Ντάνι. Τρέχω για το επόμενο.