PDA

Δείτε τη Πλήρη Έκδοση : Jessica Jones 3x13 - A.K.A Everything

GTVSBot
14 Ιουνίου 2019, 11:00
Σειρά : Jessica Jones
Σαιζόν : 3
Επεισόδιο : 13
Τίτλος : A.K.A Everything

Κανάλι : NetFlix
Πρώτη Προβολή : 14/06/2019

drapetisgal7
16 Ιουνίου 2019, 01:55
Ικανοποιητικό το φινάλε της σεζόν, ευχάριστη έκπληξη το γκεστ του Luke Cage. Ολοκληρώθηκε και τυπικά το Street Universe αλλά πολύ πρόωρα. Όλες οι σειρές των ηρώων μας άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς. Κρίμα που δεν μας έδειξαν την Τρις να φοράει κάποια στιγμή στολή. Αν το Netflix δεν είχε ακυρώσει τις σειρές θα ήθελα ένα spinoff με την Hellcat.

johny f
16 Ιουνίου 2019, 07:25
Καλη κι αυτη η σεζον και με εναν αρκουντως σατανικο ψυχακια που επισκιαστηκε απ'τη διψα της Τρις να γινει ηρωιδα και μετα να τον σκοτωσει αφου δολοφονησε τη μητερα της.Κατι που οδηγησε στην αναμενομενη αντιπαραθεση με τη Τζεσικα που προσπαθουσε να την κρατησει σε ισοροπια σε ολη τη σεζον αλλα στο τελος βλεποντας το σκοταδι στο οποιο ειχε παραδωθει αναγκαστηκε να τη σταματησει και να την παραδωσει στις Αρχες.

t0ny3
17 Ιουνίου 2019, 19:47
Βαρετη σεζον. Ειναι απο τις σειρες του Marvel Netflix universe που δε θα μου λειψουν.

great
18 Ιουνίου 2019, 09:05
Μου άρεσε.
Βασικά κάθισα και την είδα όλη το τριήμερο, έπαιξε σε άλλο επίπεδο τώρα με αρκετά stories να τα δείχνει σε κάθε επεισόδιο από την πλευρά του αλλου κάτι μου άρεσε. Ο ψυχάκιας ήταν καλός και ο Erik ευχάριστη έκπληξη.

Μπορώ να πω ότι ήταν από της καλές σειρές του Universe, πάντα κορυφαία η πρώτη σεζόν.

Μου εξηγεί κάποιος το τέλος ? Τι ήταν αυτό που ακούγαμε και γιατί χαμογέλασε και γύρισε πίσω ?

GeorgeCR7
27 Ιουνίου 2019, 16:14
Πάει και αυτή η σειρά, έφτασε στο τέλος με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, μου άρεσε η σεζόν, ήταν καλή, αλλά σίγουρα η πρώτη σεζόν της σειράς θα είναι για μένα πάντοντε η κορυφαία!

Αρκετά περίεργη θα την χαρακτήριζα την τελευταία σκηνή με την Τζέσικα να επιστρέφει πίσω στην πόλη της ενώ ήταν αποφασισμένη να φύγει στο Μεξικό, σαν να μας λέει ότι μπορεί να υπάρξει και συνέχεια! Η Τρις στην φυλακή, δεν περίμενα με τίποτα η Τζες να στραφεί εναντιόν της, πίστευα ότι μέχρι τέλους θα πήγαιναν μαζί, αλλά και αυτή έκανε πολλά κακά, τρεις φόνοι δεν ξεγράφονται τόσο εύκολα! Ο Έρικ λόγω του χαρίσματος του, θα συνεργαστεί με την Αστυνομία, καλό αυτό!
Ωραία και η γκεστ εμφάνιση του Λουκ Κέιτζ!

Βαθμολογία: 8/10.

blackys88b
28 Αυγούστου 2019, 03:05
μια πολυ κααλη σεζον, μεμονωμενη, παλι καλα που ειχαμε το γκεστ του Λουκ να μας θυμισει που ειμαστε.!! αγαπω Τζες...και εννοειται ειμαι υπερ αυτου που εκανε στην Τρις! της αξιζεη φυλακη.!!