PDA

Δείτε τη Πλήρη Έκδοση : Star Trek: Discovery (Season 04) - News, Trailers etc

Hrisa76
2 Δεκεμβρίου 2021, 22:43
Star Trek: Discovery
Season 04

News, Trailers etc
Aπαραίτητα τα spoiler tags

https://trekmovie.com/wp-content/uploads/2022/03/dsc-s4-theories3-777x437.jpg

Η τέταρτη σεζόν επέστρεψε στις 18-11-2021 στο Paramount+.

johny f
18 Φεβρουαρίου 2022, 17:15
4.08

Καλο για τα δεδομενα της σειρας παντα,ειχε εξελιξεις και γενικα οσο πλησιαζουν στο να κανουν επαφη με αυτη την αγνωστη φυλη που προκαλεσε τις Ανωμαλιες,ποσο μαλλον τωρα που μαθαν το λογο που κανουν αυτο,τοσο σε κραταει σε αγωνια,ποσο μαλλον αφου ειναι στη μεση και ο Μπουκ με τον Ταρκα,που την εχουν δει αλλιως.

blackys88b
16 Μαρτίου 2022, 00:35
Star Trek: Discovery's Queen Grudge Doesn’t Eat Replicator Food (https://movieweb.com/star-trek-discovery-queen-grudge-replicator-food/)

edesp
28 Μαρτίου 2022, 15:36
Παιδιά αυτό αξίζει καθόλου φέτος; Το έσβησα κατά λάθος από τον δίσκο μου και τώρα αναρωτιέμαι μήπως ήταν γραφτό!!

green lantern
28 Μαρτίου 2022, 18:56
Εγω το σταμάτησα στο 2 η τρίτο επεισόδιο...δεν θυμάμαι της 4ης σαιζον. Αυτό το πράγμα δεν είναι Star trek είναι κατι άλλο κ εγώ δεν ξερω τι... μια βλακεία κ μισή ίσως, τι να σου πω ο χρόνος θα δείξει.

blackys88b
28 Μαρτίου 2022, 19:24
εγω παντως το ειδα ολο...και θα πω οτι, οκ..δεν ειναι χαλια...αλλα ναι..δεν ειναι σταρ τρεκ που θελουμε.. οταν απλα ασχολεισαι με το diversity για να το κανεις ενω έχεις τους προκατοχους που εκαναν σωστο diversity και με νοημα...και ξεχνας να δωσεις ενδιαφερουσες ιστοριες..σημαινει καπου εχασες το νοημα.!! αν δεν ειναι σκοπος σου να δεις τα παντα στο star trek...εε skip it..:P

edesp
29 Μαρτίου 2022, 08:34
Λατρεύω Star Trek γενικά! Και η πρώτη σεζόν του Discovery μου άρεσε. Η δεύτερη ήταν οκέι, αλλά η τρίτη δεν βλεπόταν!
Σε γενικές γραμμές δίνω ευκαιρίες σε όλες τις σειρές, οπότε έλεγα να της δώσω άλλη μία!

t0ny3
30 Μαρτίου 2022, 14:51
Η σειρα εχει παρει την κατρακυλα. Περα απο τις προσφατες σειρες και ταινιες ειμαι ασχετος με την ιστορια του Star Trek, αλλα σιγουρα με εχει χασει ως θεατη. Δεν μου βγαζει αυτη την αισθηση της περιπετειας και της εξερευνησης του διαστηματος. Δυστυχως εχει προβληματα της συγχρονης κοινωνιας μας που με ενοχλουν να τα βλεπω και στο Star Trek.

Λογικα θα σταματησω μετα απο αυτη τη σεζον και ισως ακολουθησω μονο το Star Trek: Picard για την ωρα.

johny f
30 Μαρτίου 2022, 20:35
4.09-4.13

Και το υπολοιπο μερος της σεζον ηταν "να 'χαμε να λεγαμε" με ολο αυτο το νεροβραστο στυλ που εχει η σειρα που αφαιρει το βαρος και την ενταση απ'τα παντα.Κατι που εκαναν και στη μια ιδεα της προκοπης που ειχαν,την φυλη των 10C,που ετσι οπως τους παρουσιασαν τελικα περασαν και δεν ακουμπησαν.

edesp
31 Μαρτίου 2022, 16:51
Σας ευχαριστώ, παιδιά! Δεν θα μπω καν στον κόπο να τη δω τότε!

Λογικα θα σταματησω μετα απο αυτη τη σεζον και ισως ακολουθησω μονο το Star Trek: Picard για την ωρα.

Ω,ναι! Και είμαστε σε αναμονή και για το Strange New Worlds!

drapetisgal7
16 Ιουλίου 2022, 12:49
STAR TREK: DISCOVERY Star Sonequa Martin-Green Weighs In On Frequent Fan Complains About The Series (https://comicbookmovie.com/sci-fi/star_trek/star-trek-discovery-star-sonequa-martin-green-weighs-in-on-frequent-fan-complains-about-the-series-a194792#gs.6ghdsa)