Δείτε τη Πλήρη Έκδοση : Το trailer του "Sarah Connor Chronicles"
NeoRanger
29 Μαΐου 2007, 09:43
Δεν πιστεύω να απαγορεύεται να ανεβάζουμε trailers. Αν απαγορεύεται, delete it. Αν όχι, να κάτι (http://rapidshare.com/files/33439677/Sarah_Connor_Chronicles.mp4.zip) για τους fans του Εξολοθρευτή.
great
29 Μαΐου 2007, 09:56
πάντως καιρός ήταν να ασχοληθεί κάποιος σοβαρά με το όλο theme του terminator και να γίνει μια σειρά της προκοπης...
γουστάρω που παίζει η River από firefly/serenity !!!
brazdas
29 Μαΐου 2007, 10:13
Δεν πιστεύω να απαγορεύεται να ανεβάζουμε trailers. Αν απαγορεύεται, delete it. Αν όχι, να κάτι (http://rapidshare.com/files/33439677/Sarah_Connor_Chronicles.mp4.zip) για τους fans του Εξολοθρευτή.
Φίλε Neoranger, δεν απαγορεύεται το ανέβασμα trailer. Αλίμονο!!:):)
Πάντως η σειρά πιστεύω ότι θα αξίζει και είναι μία απ' τις υποψήφιες που θα ξεκινήσω με το νέο έτος!!:yes:
GrigD
29 Μαΐου 2007, 10:23
ολοι θα τη δουμε αυτη τη σειρα...ανα εξαιρεσουμε το terminator 3 τα 2 πρωτα σε ολους αρεσουν...
brazdas
29 Μαΐου 2007, 10:57
Γιατί ρε GrigD το 3 δεν σου άρεσε; Ήταν εξίσου καλό με τα άλλα, άσε που τα εφέ ήταν πάρα πολύ καλά! Εγώ θυμάμαι ότι όλοι λέγανε πως δεν θα είναι καλό το 3 επειδή δεν το σκηνοθέτησε ο James Cameron, όταν όμως είδαν το αποτέλεσμα έμεινανα με ανοιχτό το στόμα!!
GrigD
29 Μαΐου 2007, 11:49
για εφε σιγουρα ηταν τρομερο, αλλα σαν ταινια περιμενα κατι διαφορετικο...
lerikosa
29 Μαΐου 2007, 12:25
Και το τριτο ητανε παρα πολυ καλο, και με τρομερα εφε οντως... Το πρωτο βεβαια εκανε τη διαφορα, αλλα γενικως ολη η τριλογια ητανε κορυφη. Και επρεπε να γινει κατι, γιατι ηταν απο τις λιγες τριλογιες που δεν ειχε ακουστει τοσο πολυ...
kakashi_hatake
29 Μαΐου 2007, 13:25
Χμμμ...σειρά; tv series; έχει βγεί; Πρώτη φορά το ακούω. Ξέρω ότι ξεκίνησαν γυρίσματα του 4, που δείχνει τον πόλεμο μεταξύ ανθρώπων μηχανών και ότι δεν θα παίζει ο arnold. Αλλά σειρά; Σειρά;
brazdas
29 Μαΐου 2007, 13:31
Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του 4; Αυτά και αν είναι νέα, αλλά γιατί να μην παίζει ο Άρνολντ. Τι γέρασε;;;!!!
Πάντως για σειρά φίλε kakashi την κόβω καλή και θα έχει δράση, λέω!!
tonypapadovic
29 Μαΐου 2007, 13:31
Σειρά kakashi διάβασε αυτό:
The Sarah Connor Chronicles: Ένα χρόνο μετά τα γεγονότα του “Terminator 2: Judgment Day,” η Sarah και ο John Connor προσπαθούν να ξεφύγουν από τις αρχές και από τον στρατό των υπόλοιπων Terminator.
Με Lena Headey πρωταγωνίστρια!
Πάντως δεν ξέρω αν αυτό είναι το ίδιο trailer, αλλά το trailer που είχε δώσει ο GrigD ήταν εντυπωσιακό.
kakashi_hatake
29 Μαΐου 2007, 13:55
Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του 4; Αυτά και αν είναι νέα, αλλά γιατί να μην παίζει ο Άρνολντ. Τι γέρασε;;;!!!
Πάντως για σειρά φίλε kakashi την κόβω καλή και θα έχει δράση, λέω!!
Ναι έχουν ξεκινήσει...το διάβασα στα ΝΕΑ. Δεν λέει γιατί δεν θα πρωταγωνιστήσει, απλά λέει ότι θα είναι αισθητή η απουσία του και ότι το 4 θα επικεντρωθεί περισσότερο στον John και στην ηγετική του μορφή.
Φαίνεται όντως αρκετά καλή η σειρά πάντως...αν και θα ήθελα την hamilton :(
Σειρά kakashi διάβασε αυτό:
Με Lena Headey πρωταγωνίστρια!
Πάντως δεν ξέρω αν αυτό είναι το ίδιο trailer, αλλά το trailer που είχε δώσει ο GrigD ήταν εντυπωσιακό.
Και στο Youtube αν μπείτε έχει πολλά trailer coming soon της fox.
http://www.youtube.com/results?search_query=sarah+connor+chronicles&search=Search
GrigD
29 Μαΐου 2007, 14:21
o arnold τωρα εχω την εντυπωση οτι ειναι πολιτικος...και ειχε πει οτι το terminator 3 θα ηταν η τελευταια του ταινια...
tonypapadovic
29 Μαΐου 2007, 14:26
Ολόκληρος Κυβερνήτης είναι ο Arnold! Δεν νομίζω ότι έχει το δικαίωμα να παίξει...
Rorschach
29 Μαΐου 2007, 14:36
Ειδα τα βιντεακια στο youtube και μου φαινεται τραγικο.
kakashi_hatake
29 Μαΐου 2007, 14:38
o arnold τωρα εχω την εντυπωση οτι ειναι πολιτικος...και ειχε πει οτι το terminator 3 θα ηταν η τελευταια του ταινια...
Ναι, είχε εκλεχθεί κυβερνήτης της Καλιφόρνια. Αλλά το 3 βγήκε λίγο πιο μετά από αυτό το γεγονός. Είχαν αρχίσει τα γυρίσματα και μετά εκλέχθηκε. Οπότε δεν μπορούσε να αφήσει στη μέση μια ολόκληρη ταινία. Τότε όμως ο πολιτικός του αντίπαλός τον κορόιδευε επειδή γύριζε το τρίτο μέρος της σειράς και έλεγε σχόλια του τύπου "όταν προλάβει να γυρίσει από τα γυρίσματα ίσως να θυμηθεί να δει τα προβλήματα του τόπου"...και είχε βγει τότε ο Arnold και είπε πως "και τα γυρίσματα του terminator 3 για τον κόσμο τα κάνω και θα τα ξανακάνω όποτε μου το ζητήσουν..." που είναι όμως τώρα; οέο;
batigoal
29 Μαΐου 2007, 14:44
Sigoura travaei to endiaferon i sigkekrimeni seira mias kai vasizetai se ena concept pou ligo polloi oloi to gnwrizoume. Apo ti katalava apo to trailer lefta exoun pesei gia ti seira (effe), to 8ema einai an 8a exei ena aksioprepes senario etsi wste na traviksei kairo.
gregkerkyra
29 Μαΐου 2007, 16:54
Μπορεί να είναι καλήτερα αν δεν παίξει. Ίσως κάτι διαφορετικό να αρέσει πιο πολύ...
ifigeneiavip
29 Μαΐου 2007, 17:06
Eίμαι λίγο διστακτική όσον αφορά την σειρά...απο περιέργεια όμως θα δω τι παίζει.Αναρωτιέμαι αν το Hollywood έχει ξεμείνει απο ιδέες όμως ..!
Το trailer είναι ψήσιμο πάντως. Αν δεν καταλήξει κρύα σούπα (που δεν θα΄πρεπε γιατί η ιστορία του εξολοθρευτή έχει καλό ζουμί) η σειρά πρέπει να είναι καλή.
Επίσης που ξέρετε, μπορεί να πάρουμε μερικές απαντήσεις και για το Lost. (Ναι, σε αυτό το νησί προτοκατασκεύασαν terminators οι Dharmanians και γι αυτό πρέπει να μείνει μυστικό από τον κόσμο :))
di.mou
29 Μαΐου 2007, 18:21
pisteyw na einai kalh seira. mexri na thn dw den lew kati alla kati den mou poly aresei k toso to olo concept
Andre Linoge
29 Μαΐου 2007, 19:09
Ολόκληρος Κυβερνήτης είναι ο Arnold! Δεν νομίζω ότι έχει το δικαίωμα να παίξει...
Χμμ δεν νομιζω να υπαρχει ασυμβιβαστο εκει στο Αμερικα.Δεν ειχε εμφανιστει και στο "ο γυρος του κοσμου σε 80 μερες" ο Αρλοντ(με τον τσακι τσαν)?Ειχε βγει τοτε Κυβερνητης αν θυμαμαι καλα.
Καλα οτι θα βγει σειρα δεν το ξερα.Μολις ειδα το videaki.Ενδιαφερον μου φαινεται.Ξερετε ποτε θα αρχισει να παιζεται η σειρα?
tonypapadovic
29 Μαΐου 2007, 19:12
Από το φθινόπωρο, κανονικά, λογικά τέλη Σεπτεμβρίου
NeoRanger
29 Μαΐου 2007, 19:28
Αν και θα του ρίξω μια ματιά, σχεδόν με έχασε κιόλας με το που είδα τι παίζει με τη μικρή... Είτε είναι Εξολοθρευτής είτε future rebel, πολύ παρουσία από teen flick μοιάζει... Ειδικά αυτό το "Come with me if you wanna live"...
Ion13
29 Μαΐου 2007, 21:14
Ο φίλτατος μοντεράτορας Vagos είχε ανοίξει τον Δεκέμβριο του 2006 θέμα με τίτλο "Ποιό θα θέλατε να είναι το θέμα της επόμενης τηλεοπτικής επιτυχίας; (http://www.greektvsubs.gr/showthread.php?t=3124&highlight=%F3%E5%E9%F1%DC) στο οποίο είχα απαντήσει το εξής:
Εγώ θα ήθελα να δω καμιά σειρούλα επιστημονικής φαντασίας, με μάχες μεταξύ ρομπότ και ανθρώπους (κάτι σαν Battlestar Galactica), αλλά να διαδραματίζεται όλη η πλοκή στη Γη. Κάτι σαν τις σκηνές των ταινιών Terminator.
Το ζήτησα και έγινε λοιπόν. Εννοείται λοιπόν ότι θα την τιμήσω όπως πρέπει αυτή τη σειρούλα. Ευχαριστούμε NeoRanger για το τρέιλερ.