• Η Sony αγόρασε τα δικαιώματα του Sex and Vanity

   Οι Sony Pictures και SK Global αναδείχθηκαν νικητές στον πόλεμο προσφορών για τα κινηματογραφικά δικαιώματα του νέου βιβλίου του Kevin Kwan (Crazy Rich Asians), Sex and Vanity, το οποίο μπήκε αμέσως στη λίστα των μπεστ σέλερ των New York Times. Το Sex and Vanity κυκλοφόρησε στα βιβλιοπωλεία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής στις 30 Ιουνίου από την Doubleday.

   Η υπόθεση του βιβλίου ακολουθεί την εντυπωσιακή ζωή μιας νεαρής γυναίκας που βρίσκει τον εαυτό της ανάμεσα σε δυο άνδρες. Στον αρραβωνιαστικό των ονείρων της οικογένειάς της και στον George Zao, τον άνδρα που προσπαθεί απεγνωσμένα να μην ερωτευτεί. Ο Kwan μαζί με τον John Penotti της SK Global θα έχουν χρέη παραγωγού στην ταινία. Η Xian Li θα έχει χρέη ειδικού παραγωγού και ο Jiao Chen θα έχει την επίβλεψη του πρότζεκτ για λογαριασμό της Sony Pictures.

   Ο Kevin Kwan για το μέλλον έχει ως ειδικός παραγωγός τις ταινίες China Rich Girlfriend και Rich People Problems και την άτιτλη σειρά του Amazon, στην οποία θα είναι και συν-δημιουργός ενώ με την ιδιότητα του σεναριογράφου έχει τον κωμικό πιλότο του CBS "The Emperor of Malibu" που έχει για πρωταγωνιστή τον Ken Jeong.
  • Reviews Ταινιών

   Από Έρωτα (2014) Ηalloween (2018) Avengers-Infinity War (2018) Tomb Raider (2018) Black Panther (2018) Thor: Ragnarok (2017)
  • Μέλη: 197,893
   Θέματα: 60,570
   Δημοσιεύσεις: 1,144,764
   Συνδεδεμένοι Χρήστες: 405
   Νεότερο Μέλος: Stasenkfb
  join us
  style
  switch to fluid
  vBulletin & Site Copyright