• Ο Jason Statham θα πρωταγωνιστήσει στο Five Eyes του Guy Ritchie

   Αφού ξεκίνησαν την επιτυχημένη τους κινηματογραφική καριέρα μαζί με το Lock, Stock, and Two Smoking Barrels, οι Jason Statham και Guy Ritchie είναι έτοιμοι να συνεργαστούν ξανά για το Five Eyes, ένα νέο κατασκοπευτικό θρίλερ που θα έχει τον γνωστό ηθοποιό στο πρωταγωνιστικό ρόλο και τον Ritchie να σκηνοθετεί και να έχει χρέη ειδικού παραγωγού από σενάριο που έγραψαν οι Ivan Atkinson και Marn Davies και διορθώσεις του ίδιου του Ritchie.

   Ο Atkinson θα έχει χρέη παραγωγού και η Miramax θα αναλάβει τη χρηματοδότηση και τη παραγωγή της ταινίας με την STXfilms. Η υπόθεση ακολουθεί ένα δυναμικό πράκτορα της MI6 που θα τον επιλέξει η παγκόσμια ομάδα κατασκοπίας Five Eye για να κυνηγήσει και να σταματήσει την πώληση θανατηφόρων όπλων με καινούρια τεχνολογία. Για την αποστολή θα τον αναγκάσουν να συνεργαστεί με ένα ειδικό της τεχνολογίας από την CIA σε μια παγκόσμια περιπέτεια που θα γυριστεί σε διάφορες περιοχές της Ευρώπης. Η παραγωγή θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο του 2020. Ο Bill Block της Miramax θα είναι παραγωγός.
   Σχόλια 2 Σχόλια
  • Reviews Ταινιών

   Από Έρωτα (2014) Ηalloween (2018) Avengers-Infinity War (2018) Tomb Raider (2018) Black Panther (2018) Thor: Ragnarok (2017)
  • Reviews Σειρών

   Berserk(1997)
  • Μέλη: 197,169
   Θέματα: 56,356
   Δημοσιεύσεις: 1,129,320
   Συνδεδεμένοι Χρήστες: 120
   Νεότερο Μέλος: exam23
  join us
  style
  switch to fluid
  vBulletin & Site Copyright