• Θα υπάρξει Constantine 2;

   Σε μια φήμη που είναι πολύ πιθανό να απορριφθεί σχεδόν σύντομα, ο Peter Stormare άφησε να νοηθεί ότι θα υπάρξει sequel για τη ταινία του 2005, Constantine, με τον Keanu Reeves στον ομώνυμο ρόλο και τον Stormare ως βασικό αντίπαλο. Ο Σουηδός ηθοποιός, που είχε το ρόλο του Lucifer, το ανακοίνωσε μέσω μιας εικόνας του από την ταινία και τον τίτλο "Sequel In The Works" αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν φαντάζει και τόσο εύκολο. Η ταινία είχε ως βάση το κόμικ της DC, Hellblazer, και συγκεκριμένα τον χαρακτήρα John Constantine, που ο Reeves ενσάρκωσε με αμερικανική προφορά. Ο χαρακτήρας είχε και τη δική του σειρά για μόλις μια σεζόν από το NBC με τον εξαιρετικό Matt Ryan, ο οποίος συνέχισε να ενσαρκώνει το χαρακτήρα και στο CW στο τηλεοπτικό σύμπαν του Arrowverse.

   Η ταινία του 2005 είχε τον Francis Lawrence ως σκηνοθέτη από σενάριο των Kevin Brodbin και Frank Cappello, και τους Rachel Weisz, Shia LaBeouf, Tilda Swinton, Pruitt Taylor Vince, Djimon Hounsou και Gavin Rossdale στο καστ. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο J.J. Abrams θα ετοιμάσει live action σειρά για την Justice League Dark με τον John Constantine να έχει ρόλο δίπλα από τους Deadman, Madame Xanadu, Shade, the Changing Man και Zatanna, με πλάνο να του δώσουν spin-off στον δημοφιλή χαρακτήρα ενώ υπάρχει η φήμη ότι θα έχει εμφάνιση και στη σειρά Sandman του Netflix.
   Σχόλια 1 Σχόλιο
  • Reviews Ταινιών

   Από Έρωτα (2014) Ηalloween (2018) Avengers-Infinity War (2018) Tomb Raider (2018) Black Panther (2018) Thor: Ragnarok (2017)
  • Μέλη: 197,751
   Θέματα: 59,925
   Δημοσιεύσεις: 1,143,156
   Συνδεδεμένοι Χρήστες: 98
   Νεότερο Μέλος: MLMDolly08
  join us
  style
  switch to fluid
  vBulletin & Site Copyright