• Το The Department of Truth θα έχει διπλή μεταφορά

   Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter η εταιρεία παραγωγής των Elisabeth Murdoch, Stacey Snider και Jane Featherstone, Sister, απέκτησε τα κινηματογραφικά και τηλεοπτικά δικαιώματα της σειράς κόμικ "The Department of Truth".

   Ο δημιουργός του comic book, James Tynion IV θα γράψει το σενάριο της τηλεοπτική σειράς μαζί με τον κάποιον συν-σεναριογράφο, του οποίου έχει ξεκινήσει η αναζήτηση, και θα έχει χρέη ειδικού παραγωγού μαζί με τον Martin Simmonds. Η υπόθεση του The Department of Truth επικεντρώνεται σ' ένα πρώην πράκτορα του FBI που εντάσσεται σε μια μυστηριώδη οργάνωση της κυβέρνησης, η οποία ασχολείται με θεωρίες συνωμοσίας: Από το η προσσελήνωση ήταν ψεύτικη ή η Γη είναι επίπεδη μέχρι πολιτικές πεποιθήσεις που περιλαμβάνουν πληρωμένους ηθοποιούς οι οποίοι παίζουν θύματα καταστροφών και ψεύτικους πυροβολισμούς στα σχολεία.

   Ο James Tynion IV γράφει το σενάριο του The Department of Truth και ο Martin Simmonds έχει κάνει την εικονογράφηση. Μέχρι στιγμής έχουν κυκλοφορήσει πέντε τεύχη από την Image Comics και μέχρι τέλη Απριλίου είναι προγραμματισμένο να γίνουν διαθέσιμα άλλα τρία.
  • Reviews Ταινιών

   Από Έρωτα (2014) Ηalloween (2018) Avengers-Infinity War (2018) Tomb Raider (2018) Black Panther (2018) Thor: Ragnarok (2017)
  • Μέλη: 197,687
   Θέματα: 58,648
   Δημοσιεύσεις: 1,137,169
   Συνδεδεμένοι Χρήστες: 330
   Νεότερο Μέλος: 6alicec2791gb9
  join us
  style
  switch to fluid
  vBulletin & Site Copyright