• Προχωράει το Thundercats από την Warner Bros.

   Με το Godzilla Vs. Kong να κάνει το καλύτερο άνοιγμα στο διεθνές box office κατά την περίοδο της πανδημίας του Covid-19, o Adam Wingard βρήκε την επόμενη του δουλειά καθώς έκλεισε να σκηνοθετήσει τη κινηματογραφική μεταφορά του Thundercats που ετοιμάζει η Warner Bros. και θα είναι υβριδική CGI και κινούμενα σχέδια. Ο Wingard αναμένεται να γράψει το σενάριο.

   Ο Dan Lin της Rideback και ο Roy Lee της Vertigo έχουν βάλει εδώ και αρκετά χρόνια σε στάδιο ανάπτυξης το πρότζεκτ ενώ στο παρελθόν ο David Coggeshall είχε γράψει ένα προσχέδιο σεναρίου. Το Thundercats προβλήθηκε σε Syndication από το 1985 έως το 1989 έχοντας τέσσερις σεζόν και 130 επεισόδιο. Τις φωνές τους είχαν δανείσει οι Larry Kenney, Earle Hyman, Earl Hammond, Lynne Lipton, Bob McFadden, Peter Newman, Doug Preis και Gerrianne Raphael.

   Ο Leonard Starr δημιούργησε τη σειρά κινουμένων σχεδίων με βάση τους χαρακτήρες του Tobin Wolf. Οι Tony Giovanniello, Matthew Malach, Connie Long και Heather Winters είχαν χρέη παραγωγού και οι Arthur Rankin, Jr. και Jules Bass είχαν καθήκοντα ειδικού παραγωγού. Η υπόθεση ακολουθεί μια ομάδα ανθρωποειδών εξωγήινων που μοιάζουν με γάτες και ζουν στον πλανήτη Dundera. Οι Thundercats είναι μια ελίτ ομάδα που είναι επιφορτισμένη με τη διάσωση των ειδών.
   Σχόλια 5 Σχόλια
   1. Το Avatar του/της spiross27
    spiross27 -
    Υβριδικό cgi και κινούμενα σχέδια ; Δεν θα είναι με κανονικούς ηθοποιός δλδ μπερδεύτηκα
  • Reviews Ταινιών

   Από Έρωτα (2014) Ηalloween (2018) Avengers-Infinity War (2018) Tomb Raider (2018) Black Panther (2018) Thor: Ragnarok (2017)
  • Μέλη: 197,751
   Θέματα: 59,925
   Δημοσιεύσεις: 1,143,117
   Συνδεδεμένοι Χρήστες: 346
   Νεότερο Μέλος: MLMDolly08
  join us
  style
  switch to fluid
  vBulletin & Site Copyright