• Η τριλογία City On Fire θα μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη

   Μετά από μια συμφωνία με ένα ποσό πάνω από το εκατομμύριο συν έξτρα μπόνους από το πώς θα πάει η ταινία στη μεγάλη οθόνη, η επική αστυνομική τριλογία του Don Winslow, City On Fire, θα μεταφερθεί στο κινηματογράφο από τις Sony Pictures και 3000 Pictures. Η αγορά έγινε και για τα τρία βιβλία με το πρώτο από αυτά, το City On Fire να ακολουθεί τη λογική της Ιλιάδας.

   Τα επόμενα θα είναι τα City of Dreams και City in Ashes. Ο Shane Salerno θα είναι παραγωγός για την ταινία ενώ η Sony κινήθηκε δυναμικά για να πάρει τα δικαιώματα πριν δείξουν ενδιαφέρον άλλοι. Η υπόθεση θα επικεντρώνεται σε δύο εγκληματικές αυτοκρατορίες, την Ιταλική και την Ιρλανδική, που έχουν τον έλεγχο όλου του Rhode Island, με μια ειρηνική συμβίωση, μέχρι που τη στιγμή που μια μοντέρνα Ωραία Ελένη θα γίνει η αφορμή να ξεκινήσει ένας αιματηρός πόλεμος. Πρωταγωνιστής θα είναι ο Danny Ryan, ένας άντρας που μεγάλωσε μέσα στους δρόμους ως στρατιώτης και έγινε αδίστακτος ηγέτης.
  • Reviews Ταινιών

   Από Έρωτα (2014) Ηalloween (2018) Avengers-Infinity War (2018) Tomb Raider (2018) Black Panther (2018) Thor: Ragnarok (2017)
  • Μέλη: 197,751
   Θέματα: 59,908
   Δημοσιεύσεις: 1,142,985
   Συνδεδεμένοι Χρήστες: 225
   Νεότερο Μέλος: MLMDolly08
  join us
  style
  switch to fluid
  vBulletin & Site Copyright