• Ετοιμάζεται το Code 8: Part II

   Οι Robbie Amell και Stephen Amell αναμένεται να επεκτείνουν το σύμπαν του Code 8, αφού μετά από τη πρώτη ταινία, όπου χρειάστηκαν τη βοήθεια του κοινού να μαζέψουν τα χρήματα της παραγωγής, τώρα ετοιμάζουν κινηματογραφικό sequel επιστημονικής φαντασίας, το Code 8: Part II. Ο Jeff Chan θα επιστρέψει στη σκηνοθεσία από σενάριο που έγραψε με τον Chris Pare, και τους Sherren Lee και Jesse LaVercombe.

   Η υπόθεση της ταινίας επικεντρώνεται στο 4% των ανθρώπων της πόλης Lincoln City που έχουν ικανότητες και συχνά έρχονται ενάντια στην στρατιωτικοποιημένη αστυνομία και την τεχνολογία τους. Έχει στοιχεία φαντασίας και θα ακολουθεί ένα έφηβο κορίτσι που πολεμά για τη δικαιοσύνη μετά τη δολοφονία του αδελφού της από διεφθαρμένους αστυνομικούς. Βοήθεια της θα είναι ένας πρώην δραπέτης (Robbie Amell) και ο σύντροφος του στο έγκλημα (Stephen Amell). Οι Chan, Robbie Amell, Stephen Amell και Pare θα είναι παραγωγοί.
   Σχόλια 1 Σχόλιο
   1. Το Avatar του/της drapetisgal7
    drapetisgal7 -
    Το Netflix απέκτησε τα παγκόσμια δικαιώματα διανομής.

    ΠΗΓΗ
  • Reviews Ταινιών

   Από Έρωτα (2014) Ηalloween (2018) Avengers-Infinity War (2018) Tomb Raider (2018) Black Panther (2018) Thor: Ragnarok (2017)
  • Μέλη: 197,751
   Θέματα: 59,925
   Δημοσιεύσεις: 1,143,133
   Συνδεδεμένοι Χρήστες: 341
   Νεότερο Μέλος: MLMDolly08
  join us
  style
  switch to fluid
  vBulletin & Site Copyright