• Το κόμικ Chariot θα γίνει ταινία από την Warner Bros.

   Η Warner Bros. Pictures αναδείχθηκε νικήτρια στον πόλεμο προσφορών με άλλα στούντιο για τα δικαιώματα της ταινίας "Chariot", η οποία πρόκειται να έχει ως βάση το ομώνυμο graphic novel της Artists, Writers and Artisans που κυκλοφόρησε πρόσφατα. Ο Joseph Kosinski (Oblivion, Only the Brave, TRON: Legacy) έχει αναλάβει να κάνει τη σκηνοθεσία και ο Julian Meiojas (Jack Ryan, The Flash, Ingobernable) έχει κλείσει να γράψει το σενάριο. Ο Kosinski θα έχει και χρέη παραγωγού.

   Οι Shawn Levy και Dan Cohen της 21 Laps Entertainment θα είναι παραγωγοί, ενώ ο Zack Studin θα έχει καθήκοντα ειδικού παραγωγού εκπροσωπώντας της AWA. Η Rebecca Cho θα έχει την επίβλεψη για λογαριασμό της WB. Το πρότζεκτ περιγράφεται ως θρίλερ επιστημονικής φαντασίας που θα έχει για πρωταγωνιστές δυο ηθοποιούς οι οποίοι είναι μεγάλα ονόματα. Η υπόθεση του κόμικ αφορά ένα σπορ αυτοκίνητο προηγμένης τεχνολογίας το οποίο θα βρεθεί στα χέρια ενός εγκληματία που δεν γνωρίζει το τι υπερ-όπλο έχει στα χέρια του.

   Ο Bryan Edward Hill (Batman and the Outsiders, American Carnage, Bitter Root) έχει γράψει το σενάριο του κόμικ και η Priscilla Petraites (Rat Queens) έχει κάνει την εικονογράφηση. O Joseph Kosinski για τη φετινή χρονιά έχει τις ταινίες Top Gun: Maverick και Escape From Spiderhead.
  • Reviews Ταινιών

   Από Έρωτα (2014) Ηalloween (2018) Avengers-Infinity War (2018) Tomb Raider (2018) Black Panther (2018) Thor: Ragnarok (2017)
  • Μέλη: 198,017
   Θέματα: 62,171
   Δημοσιεύσεις: 1,148,127
   Συνδεδεμένοι Χρήστες: 374
   Νεότερο Μέλος: CraighaK
  join us
  style
  switch to fluid
  vBulletin & Site Copyright