• Η ταινία Warrior θα αποκτήσει τηλεοπτική σειρά

   Ο Gavin O'Connor σε συνέντευξη που έδωσε στο DiscussingFilm αποκάλυψε πως ετοιμάζει τη σειρά Warriors, η οποία θα επεκτείνει το σύμπαν της ταινίας Warrior. Ο O'Connor θα γράψει το σενάριο μαζί με τον Adair Cole και θα έχει χρέη ειδικού παραγωγού και showrunner. Η Lionsgate έχει σκοπό να πουλήσει το πρότζεκτ σε streaming υπηρεσίες. Η υπόθεση θα ακολουθεί 4 μαχητές μικτών πολεμικών τεχνών (δυο άνδρες και δυο γυναίκες) που προσπαθούν να πάρουν μέρος στο Sparta και θα τεθούν αντιμέτωποι μεταξύ τους.

   Ο πρώην UFC Light Heavyweight Champion και UFC Heavyweight Champion, Daniel Cormier έχει κλείσει να υποδυθεί τον Bobby Watkins που ζει στο Χιούστον και προσπαθεί να βγάλει από τη φτώχεια την οικογένεια του. Το Warrior έκανε πρεμιέρα στις 9 Σεπτεμβρίου του 2011. Με προϋπολογισμό 25 εκατομμύρια δολάρια κατάφερε να μαζέψει στο παγκόσμιο box office 23.3 εκατομμύρια δολάρια. Ο Gavin O'Connor είχε κάνει τη σκηνοθεσία και είχε γράψει το σενάριο μαζί με τους Anthony Tambakis και Cliff Dorfman.

   Οι Gavin O'Connor, Greg O'Connor, David Mimran και Jordan Schur είχαν καθήκοντα παραγωγού και στην παραγωγή ήταν οι Mimran Schur Pictures, Solaris Entertainment και Filmtribe. Οι Joel Edgerton, Tom Hardy, Jennifer Morrison, Frank Grillo και Nick Nolte αποτελούσαν το καστ.
  • Reviews Ταινιών

   Από Έρωτα (2014) Ηalloween (2018) Avengers-Infinity War (2018) Tomb Raider (2018) Black Panther (2018) Thor: Ragnarok (2017)
  • Μέλη: 198,110
   Θέματα: 64,235
   Δημοσιεύσεις: 1,151,529
   Συνδεδεμένοι Χρήστες: 319
   Νεότερο Μέλος: FranziskaS
  join us
  style
  switch to fluid
  vBulletin & Site Copyright