• O Kουρδιστός… Σερβετάλης!

      Έντεκα χρόνια πριν μας συστήθηκε ως ο Λαζαρος, ο ιδιόρρυθμος συγκάτοικος του Χαραλαμπόπουλου στο Είσαι στο Ταίρι του ΜEGA. Μεγάλη επιτυχία η σειρά και ο Σερβετάλης έκλεψε με τον τρόπο του (και το ιγκουάνα του ονόματι Μήτσο) και τη σειρά και τις εντυπώσεις. Για την ακρίβεια κατάφερε να ξεχωρίσει από ένα μεγάλο cast και να γίνει σήμα κατατεθέν της σειράς. Χαμηλών τόνων ηθοποιός από το 2005 που έπαιξε στην πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του Γιώργου Λάνθιμου ( Κυνόδοντας, Άλπεις) την "Κινέττα", η ανοδική του πορεία στο χώρο του θεάτρου και του σινεμά και οι επιλογές του είναι αξιοθαύμαστες.

      Σε πειραματικές θεατρικές σκηνές και παραστάσεις, (στου Δημήτρη Παπαϊωάννου το "2" και "ΜΗΔΕΙΑ") σε ανεξάρτητες ταινίες, ο ιερέας του νέου κύματος του ελληνικού σινεμά ( Άλπεις, L ) Άρης Σερβετάλης, σιωπηλά έχει να παρουσιάσει καλλιτεχνικό έργο και συνεργασίες που πολλοί θα ζήλευαν! Το νέο του καλλιτεχνικό ρίσκο, θα είναι ο πρωταγωνιστικός ρόλος στη θεατρική μεταφορά της ταινίας του Stanley Kubrick, "Κουρδιστό Πορτοκάλι", στον ρόλο που ερμήνευσε ο Malcolm McDowell. Την παράσταση θα σκηνοθετήσει ο αεικίνητος Γιάννης Κακλέας και θα ανέβει την επόμενη θεατρική χρόνια στο θέατρο Αποθήκη! Η θεατρική παράσταση θα είναι διασκευή του βιβλίου του Anthony Burgess και θα έχει διαφορές από την κινηματογραφική ταινία σύμφωνα πάντα με τον Kακλέα.

      For the record, το 1971 το "Κουρδιστό Πορτοκάλι" σόκαρε με την ωμη βία του το ανυποψίαστο τότε κοινό και την Ακαδημία που παρόλο αυτά υποκλίθηκε στο ύφος και την δύναμη του δημιουργού και του χάρισε 4 υποψηφιότητες συμπεριλαμβανομένης της καλύτερης ταινίας, σκηνοθεσίας και διασκευασμένου σεναρίου. Η ταινία θεωρείται σήμερα σταθμός του συγχρόνου σινεμά και σημείο αναφοράς για τους νεότερους κινηματογραφιστές.
      Σχόλια 1 Σχόλιο
      1. Το Avatar του/της Above
        Above -
        Update...

        Επίσημη φωτογραφία του Σερβετάλη ως Alex!



        Πρωταγωνιστούν: Αλεξάνδρα Αϊδίνη, Αντίνοος Αλμπάνης, Νεκτάριος Λουκιανός, Χρήστος Μαλάκης, Ευδοκία Ρουμελιώτη, Κίμων Φιορέττος.

        Απόδοση: Θοδωρής Πετρόπουλος
        Σκηνοθεσία: Γιάννης Κακλέας
        Σκηνικά: Μανόλης Παντελιδάκης
    • Reviews Ταινιών

      Από Έρωτα (2014)
    • Μέλη: 198,985
      Θέματα: 77,252
      Δημοσιεύσεις: 1,187,263
      Συνδεδεμένοι Χρήστες: 368
      Νεότερο Μέλος: NatalieMac
    join us
    style
    switch to fluid
    vBulletin & Site Copyright