• Ο Zac Efron θα πρωταγωνιστήσει στο The Iron Claw

   Ο Zac Efron έκλεισε να πρωταγωνιστήσει στην ταινία της A24, The Iron Claw, την οποία θα ετοιμάσει ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης Sean Durkin. Η A24 θα κάνει τη χρηματοδότηση και θα βρίσκεται στην παραγωγή, με τον Durkin να γράφει το σενάριο και να κάνει τη σκηνοθεσία. Οι Tessa Ross, Derrin Schlesinger και Harrison Huffman θα έχουν καθήκοντα παραγωγού, με τις House Productions, Access Entertainment και BBC Films να έχουν κάνει την ανάπτυξη του πρότζεκτ.

   Η ταινία θα βασιστεί στην αληθινή ιστορία των Von Erichs και η υπόθεση θα ακολουθεί την άνοδο και την πτώση της οικογένειας Von Erich, μία δυναστία στο χώρο της επαγγελματική πάλης η οποία είχε μεγάλο αντίκτυπο στο άθλημα από τη δεκαετία του 60 μέχρι και σήμερα. Ο Sean Durkin για το 2020 είχε ως σεναριογράφος, σκηνοθέτης και παραγωγός την ταινία The Nest και ως ειδικός παραγωγός είχε το The Rental. Για το μέλλον με την ιδιότητα του σκηνοθέτης τη σειρά Dead Ringers.

   Ο Zac Efron το 2020 είχε χαρίσει τη φωνή του στην ταινία κινουμένων σχεδίων Scoob! και για τη φετινή χρονιά έχει τα Gold, Firestarter, The Greatest Beer Run Ever και Three Men and a Baby. Για το μέλλον έχει την άτιτλη ρομαντική ταινία του Netflix και το ριάλιτι Killing Zac Efron.
  • Reviews Ταινιών

   Από Έρωτα (2014) Ηalloween (2018) Avengers-Infinity War (2018) Tomb Raider (2018) Black Panther (2018) Thor: Ragnarok (2017)
  • Μέλη: 198,986
   Θέματα: 67,671
   Δημοσιεύσεις: 1,164,177
   Συνδεδεμένοι Χρήστες: 337
   Νεότερο Μέλος: NatalieMac
  join us
  style
  switch to fluid
  vBulletin & Site Copyright