• Ο Robert De Niro θα πρωταγωνιστήσει στο Wise Guys της Warner Bros.

   Ο Robert De Niro έκλεισε να πρωταγωνιστήσει στη μαφιόζικη δραματική ταινία εποχής της Warner Bros. Pictures, Wise Guys. Ο Barry Levinson (Rain Man, Wag the Dog, Good Morning, The Natural, Disclosure) έχει αναλάβει να κάνει τη σκηνοθεσία και ο Nicholas Pileggi, ο οποίος είναι ο συγγραφέας του βιβλίου "Wiseguy" που αποτέλεσε βάση για το Goodfellas του Martin Scorsese, έχει γράψει το σενάριο. Ο Irwin Winkler (ταινίες Rocky, Goodfellas) πρόκειται να έχει καθήκοντα παραγωγού.

   Η υπόθεση του πρότζεκτ επικεντρώνεται στους Vito Genovese και Frank Costello, δυο Αμερικανοιταλούς μαφιόζους. Το 1957 ο Genovese προσπάθησε ανεπιτυχώς να δολοφονήσει τον Costello, αλλά τον άφησε τραυματία και εκείνος αποφάσισε να αποσυρθεί. Όσο κάποιος μπορεί να αφήσει τη μαφία. Ο De Niro αναμένεται να υποδυθεί και τους δυο πρωταγωνιστικούς ρόλους. Στο παρελθόν οι Robert De Niro και Barry Levinson είχαν συνεργαστεί στα The Wizard of Lies, Wag the Dog και What Just Happened.

   Ο Robert De Niro για τη φετινή χρονιά έχει τις ταινίες Amsterdam και Wash Me in the River και για το 2023 έχει τη μίνι σειρά Nada και το Killers of the Flower Moon. Για το μέλλον έχει το άτιτλο πρότζεκτ του Jonathan Jakubowicz και τα Tin Soldier, About My Father και After Exile. Αυτό το διάστημα είναι στα γυρίσματα του Inappropriate Behavior.
   Σχόλια 2 Σχόλια
   1. Το Avatar του/της drapetisgal7
    drapetisgal7 -
    Η Debra Messing είναι σε προχωρημένο στάδιο των συζητήσεων για να πάρει ρόλο.

    ΠΗΓΗ
   1. Το Avatar του/της drapetisgal7
    drapetisgal7 -
    Η Kathrine Narducci θα έχει ρόλο.

    ΠΗΓΗ
  • Reviews Ταινιών

   Από Έρωτα (2014) Ηalloween (2018) Avengers-Infinity War (2018) Tomb Raider (2018) Black Panther (2018)
  • Μέλη: 198,986
   Θέματα: 68,840
   Δημοσιεύσεις: 1,168,765
   Συνδεδεμένοι Χρήστες: 474
   Νεότερο Μέλος: NatalieMac
  join us
  style
  switch to fluid
  vBulletin & Site Copyright