• Ετοιμάζεται το Creature House

   Ο Curtis ’50 Cent’ Jackson θα συνεργαστεί με τον γνωστό δημιουργό και παραγωγό ταινιών τρόμου, Eli Roth, και την εταιρία του, 3BlackDot, για τρεις ταινίες τρόμου, τα The Gun, Trackmaster και Creature House. Η Electromagnetic Productions θα είναι παραγωγός με την G-Unit Film & Television και οι Kirkland Morris (BMF; Power Book IV: Force), Justin Calen-Chenn (Bel-Air, Limited Edition), Dallas Jackson (Blumhouse’s Thriller; The System) και Kevin Grevioux (King of Killers; Underworld) είναι ανάμεσα στους δημιουργούς. Το The Gun είναι το Kirkland Morris και η υπόθεση ακολουθεί ένα νεαρό άντρα με λαμπρό μέλλον που θέλει εκδίκηση για το θάνατο του πατέρα του, και θα βρει ένα όπλο που είναι στοιχειωμένο με μια σατανική δύναμη.

   Το Trackmaster είναι του Justin Calen-Chenn και αφορά δύο ράπερς που θα χρησιμοποιήσουν ένα ήχο από μυστηριώδη καταγωγή για το νέο τους τραγούδι και θα ξυπνήσουν ένα αρχαίο πνεύμα που θα σκοτώσει όποιον ακούσει το τραγούδι. Έτσι προσπαθούν να σταματήσουν την κυκλοφορία του

   Τέλος, το Creature House, των Dallas Jackson και Kevin Grevioux, διαδραματίζεται μετά το θάνατο ενός θρυλικού μακιγιέζ, όπου μια παρέα φίλων και εχθρών θα συγκεντρωθεί και θα ανακαλύψει ότι είναι παγίδα από αυτόν γεμάτη με υπερφυσικά τέρατα που ζωντανεύουν.
  • Reviews Ταινιών

   Από Έρωτα (2014) Ηalloween (2018) Avengers-Infinity War (2018) Tomb Raider (2018) Black Panther (2018)
  • Μέλη: 198,986
   Θέματα: 70,581
   Δημοσιεύσεις: 1,172,617
   Συνδεδεμένοι Χρήστες: 337
   Νεότερο Μέλος: NatalieMac
  join us
  style
  switch to fluid
  vBulletin & Site Copyright