• Ο Channing Tatum θα γίνει κατάσκοπος στο Red Shirt

   Ο Channing Tatum έκλεισε να πρωταγωνιστήσει στο κατασκοπευτικό θρίλερ "Red Shirt", το οποίο θα βασιστεί σε πρωτότυπη ιδέα του Simon Kinberg. Ο David Leitch έχει αναλάβει να κάνει τη σκηνοθεσία της ταινίας. Το πρότζεκτ ήδη έχει παρουσιαστεί στα στούντιο και ήδη έχουν γίνει προσφορές για την απόκτηση των δικαιωμάτων, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Deadline δεν αποκλείεται να έχει βρεθεί αγοραστής πριν την μέρα των Ευχαριστιών στην Αμερική που είναι στις 24 Νοεμβρίου.

   Προς το παρόν δεν υπάρχουν λεπτομέρειες σχετικά με την υπόθεση της ταινίας, αλλά θα είναι τύπου James Bond με την ελπίδα να αποτελέσει την έναρξη ενός franchise. Οι Kelly McCormick και David Leitch θα έχουν καθήκοντα παραγωγού μέσω της 87 North, μαζί με τον Channing Tatum μέσω της Free Association και τον Simon Kinberg μέσω της Genre Films. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό πότε αναμένεται να ξεκινήσουν τα γυρίσματα και σε ποιες τοποθεσίες πρόκειται να πραγματοποιηθούν.

   Ο Channing Tatum για τη φετινή χρονιά έχει δυο επεισόδια της σειράς The Afterparty, τις ταινίες Dog και The Lost City και είχε cameo εμφάνιση στο Bullet Train. Για το 2023 έχει το Magic Mike's Last Dance και για το μέλλον έχει τα Pussy Island και Project Artemis.
   Σχόλια 2 Σχόλια
   1. Το Avatar του/της drapetisgal7
    drapetisgal7 -
    Τα Amazon Studios απέκτησαν τα δικαιώματα.

    ΠΗΓΗ
  • Reviews Ταινιών

   Από Έρωτα (2014) Ηalloween (2018) Avengers-Infinity War (2018)
  • Μέλη: 198,986
   Θέματα: 73,740
   Δημοσιεύσεις: 1,177,158
   Συνδεδεμένοι Χρήστες: 335
   Νεότερο Μέλος: NatalieMac
  join us
  style
  switch to fluid
  vBulletin & Site Copyright