• Το Moana θα έχει live-action remake

   Η Disney ανακοίνωσε πριν από μερικά λεπτά πως έχει βάλει σε στάδιο ανάπτυξης την live-action μεταφορά της ταινίας κινουμένων σχεδίων, Moana. Ο Dwayne Johnson, ο οποίος ήταν στο φωνητικό καστ, θα έχει καθήκοντα παραγωγού μέσω της εταιρείας του "Seven Bucks Productions". Ο Jared Bush που ήταν σεναριογράφος στην αρχική ταινία, έχει έρθει σε συμφωνία για να γράψει το σενάριο του πρότζεκτ. Προς το παρόν το διάσημο στούντιο δεν έχει βρει κάποιον σκηνοθέτη ή κάποια σκηνοθέτιδα.

   Το Moana έκανε πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής στις 23 Νοεμβρίου του 2016. Με προϋπολογισμό 175 εκατομμύρια δολάρια, κατάφερε να συγκεντρώσει στο παγκόσμιο box office 682.6 εκατομμύρια δολάρια. Οι John Musker, Ron Clements, Chris Williams και Don Hall είχαν κάνει τη σκηνοθεσία και ο Jared Bush είχε γράψει το σενάριο με βάση την ιστορία των Ron Clements, John Musker, Chris Williams, Don Hall, Pamela Ribon, Aaron Kandell και Jordan Kandel.

   Η Osnat Shurer είχε χρέη παραγωγού και στην παραγωγή ήταν οι Walt Disney Pictures και Walt Disney Animation Studios. Στο φωνητικό καστ ήταν οι Auli'i Cravalho, Dwayne Johnson, Rachel House, Temuera Morrison, Jemaine Clement, Nicole Scherzinger και Alan Tudyk.
   Σχόλια 4 Σχόλια
  • Reviews Ταινιών

   Από Έρωτα (2014)
  • Μέλη: 198,985
   Θέματα: 77,530
   Δημοσιεύσεις: 1,187,789
   Συνδεδεμένοι Χρήστες: 349
   Νεότερο Μέλος: NatalieMac
  join us
  style
  switch to fluid
  vBulletin & Site Copyright