• Ο Michael B. Jordan αναμένεται να σκηνοθετήσει το Creed 4

   Ο παραγωγός του franchise του Rocky, Irwin Winkler αποκάλυψε πως το Creed 4 είναι σε στάδιο ανάπτυξης και τη σκηνοθεσία πρόκειται να κάνει ο Michael B. Jordan. Τα Amazon MGM Studios προς το παρόν δεν έχει επιβεβαιώσει την εν λόγω είδηση. Ο Jordan πραγματοποίησε το ντεμπούτο ως σκηνοθέτης με την τρίτη αυτόνομη ταινία του Adonis Creed. Αξίζει να αναφέρουμε ότι το franchise του Creed έχει επεκταθεί με σειρά κόμικς ενώ έχει ανακοινωθεί πως θα ετοιμαστεί μια anime τηλεοπτική σειρά.

   Το Creed III έκανε πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής στις 3 Μαρτίου. Η ταινία με προϋπολογισμό 75 εκατομμύρια δολάρια και κατάφερε να μαζέψει στο παγκόσμιο box office 275.3 εκατομμύρια δολάρια. Ο Michael B. Jordan σκηνοθέτησε από σενάριο των Keenan Coogler και Zach Baylin. Στην παραγωγή ήταν οι Metro-Goldwyn-Mayer Pictures, Chartoff-Winkler Productions, Proximity Media και Outlier Society. Τη διανομή έκαναν οι United Artists Releasing (Αμερική) και Warner Bros. Pictures (Διεθνώς).

   Οι Michael B. Jordan, Tessa Thompson, Jonathan Majors, Wood Harris, Florian Munteanu και Phylicia Rashad ήταν στο καστ. Οι Irwin Winkler, Charles Winkler, William Chartoff, David Winkler, Ryan Coogler, Michael B. Jordan, Elizabeth Raposo, Jonathan Glickman και Sylvester Stallone είχαν καθήκοντα παραγωγού.O
  • Reviews Ταινιών

   Από Έρωτα (2014)
  • Μέλη: 198,985
   Θέματα: 77,252
   Δημοσιεύσεις: 1,187,262
   Συνδεδεμένοι Χρήστες: 404
   Νεότερο Μέλος: NatalieMac
  join us
  style
  switch to fluid
  vBulletin & Site Copyright