• Το πρώτο παγκοσμίως glasses-free 3D laptop από την ASUS

   Στα πλαίσια της διοργάνωσης Computex 2011, η οποία διοργανώνεται ετησίως στο Ταϊπέι της Ταϊβάν, η ASUS παρουσίασε το νέο κτήνος της σειράς Republic of Gamers, με την ονομασία Asus ROG G53SX Naked Eye 3D. Το συγκεκριμένο μοντέλο διαφοροποιείται από τα υπόλοιπα αφού παρουσιάζει για πρώτη φορά σε φορητό υπολογιστή τη δυνατότητα απεικόνισης 3D γραφικών χωρίς τη χρήση ειδικών γυαλιών.

   Το laptop της ASUS θα χρησιμοποιεί μια μοναδική τεχνολογία η οποία θα μπορεί να μετατρέπει τα γραφικά 2D σε 3D ενώ θα μπορεί να παρουσιάζει στην ίδια οθόνη ταυτόχρονα και δισδιάστατο και τρισδιάστατο υλικό. Το συγκεκριμένο δε "mixed mode" θα μπορεί να διαχειρίζεται στο ένα παράθυρο γραφικά 2D ενώ σε κάποιο άλλο παράθυρο γραφικά 3D.

   Στο εσωτερικό του τώρα, θα φέρει επεξεργαστή Core i7, στο τομέα των γραφικών τη νέα κάρτα της NVIDIA, GeForce GTX 560M, ενώ ο αποθηκευτικός του χώρος SSD με υψηλές ταχύτητες θα προσφέρει ταχύτερη εκκίνηση που θα ξεπερνάει το 50% σε σχέση με αυτή των προηγούμενων μοντέλων και προϊόντων ανταγωνισμού. Ο ήχος θα υποστηρίζεται από τις τεχνολογίες THX και EAX 5.0 3D.

   H Asus δεν έχει ανακοινώσει ακόμα την τιμή και την ημερομηνία κυκλοφορίας του "γιγάντιου Nintendo 3DS για να παίζετε WOW", όπως το παρουσίασε το PC Gamer.
  • Reviews Ταινιών

   Από Έρωτα (2014)
  • Μέλη: 198,985
   Θέματα: 77,527
   Δημοσιεύσεις: 1,187,756
   Συνδεδεμένοι Χρήστες: 483
   Νεότερο Μέλος: NatalieMac
  join us
  style
  switch to fluid
  vBulletin & Site Copyright