• Ο Sheldon Turner θα μεταφέρει το Blood Will Out στη μεγάλη οθόνη

   Ο Sheldon Turner, ο οποίος σε συνεργασία με τον Jason Reitman έφτασε στα Oscar με την μεταφορά του βιβλίου του Walter Kirn, Up In The Air, τώρα είναι έτοιμος να πάρει την βοήθεια του Kirn από ένα διαφορετικό βιβλίο αλλά αντί το κινηματογράφο έβαλε ως στόχο την τηλεόραση με την Sony Pictures TV να έχει χρέη παραγωγού.

   Ο λόγος για το Blood Will Out, το οποίο θα είναι limited σειρά βασισμένη στο αυτοβιογραφικό βιβλίο Blood Will Out: The True Story Of A Murder, A Mystery, And A Masquerade. Οι Kirn και Turner θα γράψουν μαζί το σενάριο και ο Turner θα έχει και χρέη παραγωγού μαζί με την Jennifer Klein. Σκοπός τους είναι να βρουν πρώτα δυνατά ονόματα και μετά να το δώσουν σε κανάλια. Το Blood Will Out θα αφορά την 10χρονη φιλία του Kirn και του γερμανού απατεώνα Christian Karl Gerhartsreiter, που χρησιμοποιούσε το όνομα Clark Rockefeller. Ο Gerhartsreiter ήρθε στην Αμερική το 1979 ως φοιτητής και από εκεί ανέβηκε στην υψηλή κοινωνία της Βοστώνης χρησιμοποιώντας το όνομα Clark Rockefeller της γνωστής δυναστείας. Η απάτη θεωρείται το μεγαλύτερο κόλπο του FBI χρονικά και ο λόγος που αποκαλύφθηκε η ταυτότητα του Gerhartsreiter ήταν επειδή απήγαγε την κόρη του μετά από μάχη για την κηδεμονία της. Το 2009 φυλακίστηκε με πέντε χρόνια φυλάκισης ενώ το Lifetime έχει ήδη δώσει τηλεταινία. Ο Kirn γνώρισε τον Gerhartsreiter το 1998.

   O Sheldon Turner ξεκίνησε τη καριέρα του το 2005 με το The Longest Yard ενώ έδωσε και την ιστορία για το The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning ένα χρόνο μετά. Το Up In The Air το ετοίμασαν για το 2009 ενώ ήταν ένας από τους σεναριογράφους του "X-Men: First Class. Για το μέλλον έγραψε και το σενάριο του Everest που σκηνοθετεί ο Doug Liman.
   Σχόλια 1 Σχόλιο
   1. Το Avatar του/της blackys88b
    blackys88b -
    Το TNT θα ετοιμάσει το Blood Will Out, μια νέα limited σειρά οκτώ ωριαίων επεισοδίων από τους Sheldon Turner και Jennifer Klein, με τον Turner να γράφει το σενάριο μαζί με τον Walter Kirn, με βάση το βιβλίο Blood Will Out: The True Story Of A Murder, A Mystery, And A Masquerade. Η υπόθεση θα αφορά την 15χρονη φιλία του Kirn και του γερμανού απατεώνα Christian Karl Gerhartsreiter, ο οποίος χρησιμοποιούσε το όνομα Clark Rockefeller. Αξίζει να αναφερθεί ότι το Μάιο του 2014 το πλάνο ήταν μια κινηματογραφική μεταφορά.

    ΠΗΓΗ
  • Reviews Ταινιών

   Από Έρωτα (2014) Ηalloween (2018) Avengers-Infinity War (2018) Tomb Raider (2018) Black Panther (2018) Thor: Ragnarok (2017)
  • Μέλη: 198,986
   Θέματα: 67,671
   Δημοσιεύσεις: 1,164,215
   Συνδεδεμένοι Χρήστες: 96
   Νεότερο Μέλος: NatalieMac
  join us
  style
  switch to fluid
  vBulletin & Site Copyright