• O υποβρύχιος βασιλιάς της Ατλαντίδος θα αναδυθεί κινηματογραφικά το 2016;

   To νέο κινηματογραφικό είδος που δυναμώνει και αποκτά την δική του θέση στην 7η τέχνη (αλλά και την μικρή οθόνη) είναι το comic. Ειδικά στον κινηματογράφο, η μεταφορά των σούπερ ηρώων, έχει αποδειχτεί στις περισσότερες των περιπτώσεων, χρυσοφόρα οικονομικά! Το κοινό με αμείωτο ενδιαφέρον το στηρίζει στα ταμεία και τα studio, αγοράζουν τα πνευματικά δικαιώματα των ηρώων για πιθανή μεταφορά τους. Μετά την Sony, Fox, Warner και Μarvel και η Universal Pictures ζητά κομμάτι της πίτας από την επιτυχία και την αναγνώριση. Με τον μοναδικό σουπερ ήρωα που διαθέτει και είναι της Marvel, φήμες θέλουν να τον εισαγάγει κινηματογραφικά το 2016.

   Και δεν είναι άλλος από τον υποβρύχιο "Namor : The Sub Mariner". Ως μυστικό project, της Universal Pictures σε συνεργασία και συγχρηματοδότηση με την Legendary Pictures, μια ταινία με πιθανή κυκλοφορία τον Νοέμβριο του 2016 έχει προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον! Το project, αναφέρεται ως καινούργιο, όχι remake ή sequel και θα βασίζεται σε ένα πολύ γνωστό "υλικό". Και οι φήμες οργιάζουν ότι θα είναι ο Namor τελικά. Mια ανεπιβεβαίωτη φήμη επίσης, θέλει ήδη τον Zac Efron να έχει έρθει σε επαφές για τον ομώνυμο ρόλο. Παλιότερες φήμες πάντως ήθελαν… τον The Rock για τον ρόλο, πολύ πριν αναμειχθεί η Universal επίσημα!

   For the Record, o υποβρύχιος Πρίγκιπας της Ατλαντίδος, ο πανίσχυρος Namor, εμφανίστηκε το 1939, όταν ακόμα η Μarvel ονομάζονταν Timely Comics και δημιουργήθηκε από τον Bill Everett. Είναι από τους παλιότερους ήρωες της εταιρίας και τους διασημότερους. (το 1941 η DC, δημιούργησε την δική της εκδοχή του υποβρύχιου βασιλιά της Ατλαντίδος, τον Aquaman). O Namor έχει αντιμετωπίσει ως εχθρός και απειλή αλλά και συνεργαστεί με διάφορες ομάδες κατά καιρούς, όπως τους Εκδικητές, τους Χ-Μen και τους 4 Φανταστικούς μεταξύ άλλων, έχει εμφανιστεί σε τεύχη πολλών άλλων ηρώων, όπως Spider-Man και Daredevil και είχε και για πολλά χρόνια δική του σειρά τευχών. Θεωρείται από τους διασημότερους υποβρύχιους χαρακτήρες στην ιστορία των comics!
   Σχόλια 23 Σχόλια
   1. Το Avatar του/της blackys88b
    blackys88b -
    αν ειναι εκτος του Marvel universe θα προτιμουσα να μην γινει η ταιναι...τωρα αν Universal και Legendary τα βρουν με Marvel και την κανουν την συνδεση...τοτε κατι γινεται,..!!

    thnx Above..!
   1. Το Avatar του/της Above
    Above -
    Update.

    Τα δικαιώματα του Namor και επισημα πλέον επέστρεψαν στην Marvel. H Universal δεν κατάφερε να τα κρατησει και να εκμεταλλευτεί τον ήρωα και έτσι ο υποβρύχιος βασιλιάς της Ατλαντιδος, επιστρέφει και επισημα στην εταιρία που τον δημιούργησε.

    Με 5 νέες ταινιες που έχει στα σκαριά η Marvel, μήπως τελικά αποκτήσει μια solo ταινια;

    ΠΗΓΗ
   1. Το Avatar του/της blackys88b
    blackys88b -
    μπα...υπαρχουν ακομη νομικα προβληματα..πιο πιθανη η ταινια για την Black Widow παρα τον Namor.!!
   1. Το Avatar του/της Above
    Above -
    Eλα που δεν την θέλω εγώ αυτήν καθόλου για solo, αν και στο Captain America 2 ήταν καλή...Προτιμώ την Ms. Marvel αλλά καθόλου δεν θα με χάλαγε και ο Νamor! Kαι με τον Daredevil ειχαν προβληματα, αλλα τελικα κατελληξαν και επισημα σε αυτούς! Το ίδιο θα γίνει και με τον Namor, που πιστεύω ότι θα τον εκμεταλλευτούν σωστά στο δικό τους σύμπαν!
   1. Το Avatar του/της solonlakis
    solonlakis -
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από τον/την Above Εμφάνιση Δημοσίευσης
    Eλα που δεν την θέλω εγώ αυτήν καθόλου για solo, αν και στο Captain America 2 ήταν καλή...Προτιμώ την Ms. Marvel αλλά καθόλου δεν θα με χάλαγε και ο Νamor!...
    Μπορεί να μην την θες εσύ αλλά Scarlett Johansson είναι αυτή και είναι ότι ποιο καυτό έχει αυτή τη στιγμή σε θηλυκό το Holywood. Κι όταν σου αναδεικνύει τόσο με την παρουσία της έναν κατά τα άλλα β΄ χαρακτήρα δεν αφήνεις την ευκαιρία να πάει χαμένη γιατί απλά μπορεί να μην την ξαναέχεις. Λογικά λοιπόν, αν εκεί στην Marvel έχουν στοιχειώδη γνώση εκτίμησης οικονομικών, η Μαύρη Χήρα θα έχει δική της ταινία με την Johansson να προβιβάζει τον χαρακτήρα σε μιας πρώτης τάξεως ηρωίδα ελέω ταλέντου και θηλυκότητος.
   1. Το Avatar του/της Above
    Above -
    ^^^ Ναι αλλά τελικά...ατύχησες! Η Μαύρη Χήρα, για όλους τους λόγους που ανάφερες με επιχειρήματα...τελικά ΔΕΝ θα έχει για την τρίτη φάση της Μarvel ταινια (μεχρι το 2019)! Η άγνωστη Captain(Ms)Marvel που την θέλω και εγώ, θα αποκτήσει την solo ταινιας της(όπως είχα προβλέψει) στην τρίτη φάση του studio! Tον Ιούλιο του 2018! Για μετά το 2019 βλέπουμε για την Μαύρη Χήρα! Για την ωρα...γιοκ!
   1. Το Avatar του/της solonlakis
    solonlakis -
    ^^^ Κρίμα!!! Κι έλεγα πως λόγο Johansson θα την κάνανε τελικά την ταινία. Ξέρουμε ποια ηθοποιός θα παίξει την Ms Marvel;
   1. Το Avatar του/της drapetisgal7
    drapetisgal7 -
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από τον/την solonlakis Εμφάνιση Δημοσίευσης
    Ξέρουμε ποια ηθοποιός θα παίξει την Ms Marvel;
    Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα.Αν υπάρξει κάτι θα υπάρχει Update στο αντίστοιχο άρθρο.
   1. Το Avatar του/της Above
    Above -
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από τον/την solonlakis Εμφάνιση Δημοσίευσης
    ^^^ Κρίμα!!! Κι έλεγα πως λόγο Johansson θα την κάνανε τελικά την ταινία. Ξέρουμε ποια ηθοποιός θα παίξει την Ms Marvel;
    solon, η Μαύρη χήρα μπορεί κάλλιστα να είναι η δεύτερη γυναικεία solo ταινια της Marvel! Και αγαπημένος χαρακτήρας εινια, και γκελ έχει στο κινηματογραφικό κοινό. Δεν έχει αποκλειστεί εντελώς! Για μετά το 2019, ίσως -όπως και ο Namor- γίνουν ταινιες!

    Πάντως μακάρι να επέστρεψαν τα δικαιώματα του Namor- όπως του DareDevil- στην Marvel. Ο Namor είναι ένας εκπληκτικός χαρακτήρας, πολύ ενδιαφέρων με πολλά προσωπικά θέματα και σημαντικούς δεύτερους χαρακτήρες...και αφου η DC θα κάνει τον Aquaman, η Μarvel μετά το 2019 που θα μπει σε νέα φάση μάλλον 4η, θα ασχοληθεί σοβαρά με τον Namor!
   1. Το Avatar του/της drapetisgal7
    drapetisgal7 -
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από τον/την Above Εμφάνιση Δημοσίευσης
    Η Μarvel με καποιο τρόπο πρέπει να πάρει τα δικαιώματα του Namor ή να συμβάλει με καποιο τρόπο για να γίνει ταινια...
    Προς το παρόν δεν μπορεί να κάνει κάτι η Marvel λόγω των συμβολαίων που υπάρχουν.
   1. Το Avatar του/της Above
    Above -
    ^^^Ε ας κάνει κάποιος τα ανάλογα, γιατί τα διακαιώματα επέστρεψαν σε αυτήν! Εγω τώρα, γιατί πιστεύω ότι στις ταινιες του 2020, που έχει ανακοινώσει η Marvel, θα ει ναι μέσα και ο Νamor...δεν ξέρω! Αφου η DC, έχει Aquaman, πρέπει η Marvel να κάνει τον Namor! 'Η έστω καποιο studio...
   1. Το Avatar του/της Above
    Above -
    ^^^Μακάρι, αφού τα βρουν με την Universal πρώτα! Είναι ώρα να κάνει εμφάνιση ωστε να αποκτήσει την solo ταινία του. Καλό θα ήταν να συμπεριληφθεί στην 4η φάση της Marvel αφού πρώτα κάνει μια γενναία εμφάνιση σε κάποιο από τα Infinity Wars! Σημαντικότατος χαρακτήρας για το σύμπαν της Marvel. Και έχει αργήσει...
   1. Το Avatar του/της drapetisgal7
    drapetisgal7 -
    Ο CCO της Marvel, Joe Quesada αποκάλυψε στο podcast του Kevin Smith "Fat Man on Batman" πως τα δικαιώματα του Namor the Sub-Mariner επέστρεψαν στην Marvel.

    ΠΗΓΗ
   1. Το Avatar του/της Above
    Above -
    Πάρα πολύ καλά νεα! Εξαιρετικά! Τελικα θα αναδυθεί ο Namor...αλλα κάπου μεταξυ 2020-21! Και τα έλεγα μήνες πριν...

    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από τον/την Above Εμφάνιση Δημοσίευσης
    Εγω τώρα, γιατί πιστεύω ότι στις ταινιες του 2020, που έχει ανακοινώσει η Marvel, θα ειναι μέσα και ο Νamor...δεν ξέρω! Αφου η DC, έχει Aquaman, πρέπει η Marvel να κάνει τον Namor! 'Η έστω καποιο studio...
    Ωραία λοιπόν...Μέσα στις ταινίες του 2020 πίστευα ότι θα είναι και μια του Namor...Για να δούμε! Ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι η Μarvel θα έπαιρνε πίσω τα δικαιώματα του...

    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από τον/την Above Εμφάνιση Δημοσίευσης
    Είναι ώρα να κάνει εμφάνιση ωστε να αποκτήσει την solo ταινία του. Καλό θα ήταν να συμπεριληφθεί στην 4η φάση της Marvel αφού πρώτα κάνει μια γενναία εμφάνιση σε κάποιο από τα Infinity Wars! Σημαντικότατος χαρακτήρας για το σύμπαν της Marvel. Και έχει αργήσει...
    Kαι υπολόγιζα ότι η καλύτερη ευκαιρία θα ήταν μια εμφάνιση/προσθήκη σε κάποιο από τα Infinity Wars! Για την ώρα εισακούγομαι από την Marvel.

    Καλά μας τα είπε ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Marvel για την επιστροφή των δικαιωμάτων στην εταιρία, αλλά θα ήθελα πρώτα και μια επίσημη ανακοίνωση από το ιδιο το studio. Αν όντως ισχύει, που το θέλω πάρα πολύ, τότε σίγουρα στην τέταρτη φάση, θα έχει solo ταινία!
  • Reviews Ταινιών

   Από Έρωτα (2014) Ηalloween (2018) Avengers-Infinity War (2018) Tomb Raider (2018) Black Panther (2018)
  • Μέλη: 198,986
   Θέματα: 70,432
   Δημοσιεύσεις: 1,172,328
   Συνδεδεμένοι Χρήστες: 460
   Νεότερο Μέλος: NatalieMac
  join us
  style
  switch to fluid
  vBulletin & Site Copyright