• Τα νέα comic book της Vertigo Comics

   Μπορεί να είχαν ακουστεί φήμες ότι η DC Entertainment θα σταματούσε την κυκλοφορία των comic της Vertigo, αλλά μετά από την μεγάλη επιτυχία που είχε το The Wake των Scott Snyder και Sean Murphy, τώρα η εταιρία ανακοίνωσε ότι θα έχει έξι νέες σειρές για το τέλος του 2013, ανάμεσα τους και η επιστροφή του Neil Gaiman στο Sandman.

   Η επιστροφή του Gaiman είχε ακουστεί από την περσινή σεζόν, και θα είναι το Sandman Zero, το οποίο θα είναι prequel της γνωστής σειράς και έχει στο σχέδιο τον J.H. Williams III. Ο τίτλος πλέον της σειράς είναι The Sandman: Overture και θα κυκλοφορήσει στις 30 Οκτωβρίου. Ο Gaiman πάντως είναι συνδεδεμένος και με ένα άλλο comic, το The Dead Boy Detectives, που θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο. Οι χαρακτήρες προέρχονται από το κόσμο του The Sandman από το 1992. Το Hinterkind, είναι μετά-αποκαλυπτικό και διάφορα μυθολογικά και θρυλικά οντά έχουν επιστρέψει. Το γράφει ο Ian Edginton ενώ το σχέδιο ανήκει στον Francesco Trifogli. Τέταρτο στη σειρά θα είναι το The Discipline, ένα ερωτικό θρίλερ από τον Peter Milligan, γνωστό από τη σειρά Enigma, που κυκλοφόρησε πριν 20 χρόνια με το άνοιγμα της Vertigo. Το πέμπτο είναι το Suiciders, το οποίο είναι μετά-αποκαλυπτικο επιστημονικής φαντασίας για δύο πυγμάχους με εντελώς διαφορετικές καριέρες. Ο Leo Bermejo γράφει ενώ έχει αναλάβει και το καλλιτεχνικό κομμάτι. Τέλος το Coffin Hill, το γράφει η Caitlin Kittredge με τον Inaki Miranda να αναλαμβάνει το σχέδιο, και αφορά την τυχαία ανάσταση σκοτεινών δυνάμεων στο Salem Witch Trials από ένα έφηβο.

   Η Vertigo ανήκει στην DC Comics και έχει δώσει μερικές από τις πιο εντυπωσιακές σειρές comic, όπως τα Sandman, Fables, Preacher και 100 Bullets αλλά και τα Hellblazer, A History of Violence, Stardust, Road to Perdition και V for Vendetta, τα οποία μεταφερθήκαν στην μεγάλη οθόνη.
  • Reviews Ταινιών

   Από Έρωτα (2014)
  • Μέλη: 198,985
   Θέματα: 77,307
   Δημοσιεύσεις: 1,187,416
   Συνδεδεμένοι Χρήστες: 499
   Νεότερο Μέλος: NatalieMac
  join us
  style
  switch to fluid
  vBulletin & Site Copyright