• Η Katee Sackhoff θέλει να πάρει τo ρόλο της Harley Queen

   Μπορεί να έχουν ακουστεί φήμες ότι η Katee Sackhoff βρέθηκε στα γραφεία της Marvel για συνάντηση για να πάρει ρόλο στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, με την Ms Marvel να είναι ο πιθανός της χαρακτήρας, αλλά μεγάλη της επιθυμία είναι να ερμηνεύσει ένα χαρακτήρα που βρίσκεται στη μεγάλη αντίπαλο της Marvel, DC, και για ένα χαρακτήρα που μόνο ηρωίδα δεν είναι.

   Συγκεκριμένα δήλωσε ότι θα ήθελε να πάρει το ρόλο της Harley Quinn, της γνωστής ανταγωνίστριας από το DC Universe και κυρίως του Batman που αποτελεί και την πιο πιστή ακόλουθο του Joker. Φυσικά δεν έχει ακουστεί ακόμη αν ο συγκεκριμένος χαρακτήρας βρίσκεται στα πλάνα να εμφανιστεί σε μελλοντική ταινία αλλά σίγουρα η αντίδραση της ηθοποιού την κάνει μια ενδιαφέρουσα επιλογή.

   Η Katee Sackhoff, γνωστή κυρίως από το ρόλο της στο Battlestar Galactica, είχε για το 2013 το The Haunting in Connecticut 2: Ghosts of Georgia, το απευθείας σε DVD, Sexy Evil Genius, το Riddick και το Oculus. Για το 2015 έχει κλείσει για το Somnia και ένα άτιτλο project από τον Adi Shankar, ενώ τηλεοπτικά χάρισε τη φωνή της σε τρία επεισόδια του Star Wars: The Clone Wars και τη δεύτερη σεζόν του Longmire.
   Σχόλια 5 Σχόλια
   1. Το Avatar του/της smallville
    smallville -
    Ναι, την θέλω σε έναν τέτοιο ρόλο.
    Η Σάκχοφ έχει την «τρέλα» για να ενσαρκώσει έναν τέτοιο χαρακτήρα.
   1. Το Avatar του/της ann36
    ann36 -
    Δυστυχώς μετά το Battlestar δεν έκανε κάτι το αξιομνημόνευτο. Τις έυχομαι να συμμετάσχει σε μια πραγματικά καλή ταινία γιατί έχει τις δυνατότητες.
   1. Το Avatar του/της blackys88b
    blackys88b -
    αυτος ο ρολος της παει τρελα...αν υπαρξει η Harley..που πρεπει να υπαρξει στο DC Universe...η Katee ειναι η τελεια επιλογη...
   1. Το Avatar του/της drapetisgal7
    drapetisgal7 -
    [FANMADE] Katee Sackhoff as Harley Quinn

  • Reviews Ταινιών

   Από Έρωτα (2014) Ηalloween (2018) Avengers-Infinity War (2018) Tomb Raider (2018) Black Panther (2018)
  • Μέλη: 198,986
   Θέματα: 70,421
   Δημοσιεύσεις: 1,172,261
   Συνδεδεμένοι Χρήστες: 193
   Νεότερο Μέλος: NatalieMac
  join us
  style
  switch to fluid
  vBulletin & Site Copyright