• Η θριαμβευτική επίσημη επέλαση των Inhumans στη τηλεόραση… και όχι μόνο!

   Αρκετά χρόνια πριν δημιουργηθεί το ενιαίο κινηματογραφικό σύμπαν των Marvel Studios, η διάσημη παράξενη βασιλικών καταβολών ομάδα των Inhumans, υπήρχε στο μυαλό των ιθυνόντων για μια μεταφορά τους στη μεγάλη οθόνη. Όταν το αρχικό τους πλάνο ολοκληρώθηκε και η μια ταινία διαδέχονταν την άλλη, (αλλά και οι τηλεοπτικές μεταφορές ηρώων τους επίσης) αποφάσισαν ότι το 2018 θα έκαναν την ηρωική τους έξοδο στον κινηματογράφο. Οι αναπάντεχες επιτυχίες άλλων ταινιών τους όμως, οδήγησαν την ταινία στο 2019 και μετά την απέσυραν από το χρονοπλάνο τους μέχρι το 2020! Τουλάχιστον επίσημα.

   Αν και οι φήμες και μάλιστα πρόσφατες θέλουν να υπάρχει μια κινηματογραφική τους μεταφορά στην νέα φάση των ΜS, για την ώρα η διάσημη ομάδα θα περάσει στη μικρή οθόνη, και μάλιστα με δόξες και τιμές! Αφού θα είναι η πρώτη τηλεοπτική σειρά, που θα κυκλοφορήσει τα δυο πρώτα της επεισόδια σε ΙΜΑΧ κινηματόγραφους το καλοκαίρι του 2017! Τα Marvel Studios σε συνεργασία με το κανάλι ABC, θα μεταφέρουν τους Inhumans το φθινόπωρο του 2017 για οκτώ επεισόδια. Και επειδή ο χρόνος είναι αρκετά σύντομος για κάτι τέτοιο, προφανώς το σχέδιο δουλεύονταν καιρό πριν την ανακοίνωση του για αυτό και η ταινία αποσύρθηκε από τα κινηματογραφικά πλάνα. Τίποτε ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί για σκηνοθέτες και cast, αλλά υπάρχει πάλι μια έντονη φημολογία για τον ρόλο του αρχηγού της ομάδας, του Black Bolt ότι μπορεί να καταλήξει στον… Vin Diesel! Το σίγουρο είναι ότι η σειρά θα διαθέτει υψηλών προδιαγραφών εφέ, που θα ξεπερνά κατά πολύ το μέσο τηλεοπτικό στάνταρ, για αυτό και θα γυρισθεί με κάμερες IMAX! Δεν θα έχει σχέση με τους Inhumans που γνωρίσαμε στο Agents of S.H.I.E.L.D. (πχ Daisy κ.α) αλλά θα "εξερευνήσει την μέχρι πρότινος άγνωστη επική περιπέτεια του Black Bolt και της βασιλικής οικογενείας."

   For the Record, οι Inhumans που ανήκουν στην Marvel, δημιουργήθηκαν από το θρυλικό δίδυμο των Stan Lee και Jack Kirby και έκαναν την εμφάνιση τους, στο τεύχος τον #45 των Fantastic Four τον Δεκέμβριο του 1965. Οι "Aπάνθρωποι" ως φυλή, έχουν βασιλική καταγωγή και αίμα! Προερχόμενοι από την αυτοκρατορία των εξωγήινων Kree, αλλά ως γενετικά πειράματα και απόβλητοι των υπεροπτικών και αλαζόνων "πατερων"τους φτιάχνουν μια αποικία ονόματι Attilan αρχικά στο πλανητικό μας σύστημα σε μια παλιά βάση των KREE στην σκοτεινή μπλε πλευρά της Σελήνης και αργοτερα στη Γη, κάποια στιγμή κάπου στα Ιμαλάια! Τα αρχικά μέλη τους ήταν οι Black Bolt (αρχηγός όλων) Medusa, Crystal, Karnak, Gordon, Triton, Maximus the Mad και ο σκύλος Lockjaw! Αργότερα έγιναν μέλη σε ομάδες όπως οι 4 Φανταστικοί και Εκδικητές, ενώ η ομάδα άλλαξε μέλη και φόρμα. Είχαν για χρόνια δικιά τους σειρά τευχών με μεγάλη απήχηση και επιτυχία! Θεωρούνται από τις κλασσικές και αγαπημένες ομάδες της Marvel!
   Σχόλια 24 Σχόλια
   1. Το Avatar του/της Above
    Above -
    Από τα παλιότερα χρόνια, η τρίτη πιο αγαπημένη μου ομάδα, της επίσημης εξάδας μου, μετά τους Εκδικητές και τους Χ-Men, ηταν και είναι οι Inhumans! Αν κρατήσουν και εδώ την origin γραμμή της προέλευση τους,( που αυτό θα κάνουν) θα μιλάμε για άλλη μια επιτυχία των Marvel Studios.

    Το γεγονός ότι τα 2 πρώτα επ. θα προβληθούν σε IMAX κινηματόγραφους και όλη θα σειρά -που ευτυχώς θα είναι μόνο 8 επ.- θα γυρισθεί με IMAX κάμερες, θεωρώ ότι εκτοξεύει το επίπεδο της παράγωγης αλλά και τον επαγγελματισμό των ιθυνόντων για την μεταφορά!

    Ακόμα είναι πολύ νωρίς, αλλά εύχομαι και σε μια κινηματογραφική εμφάνιση τους στους 4ους Αvengers. Αν υπολογίσουμε ότι τηλεοπτικοί ήρωες ίσως κάνουν εμφάνιση εκεί, μπορεί και οι Inhumans. Νεοτέρα πάντως αποκλείουν τον Vin Diesel για τον ρόλο του "άφωνου" Black Bolt! Λογικά, ο Villain της σειράς θα πρέπει να είναι ο Maximus, που θέλει να πάρει τον θρόνο του Βlack Bolt και είναι κάτι σαν τον Loki του Thor! Και μένει να δουμε ποια θα είναι η ομάδα, που ευχομαι να εχει την αρχικη και βασικη των 5-6 ηρώων (Black Bolt, Medusa, Crystal, Karnak, Gordon, Triton)!

    Cloak & Dagger, έρχονται σε σειρά το 2018, τώρα μένουν ο Namor και οι Alpha Flight να πάρουν σειρά για να "ικανοποιηθούν" οι παιδικές μου επιθυμίες! Τα υπόλοιπα που ήθελα, με τον ένα ή τον άλλον τρόπο έχουν γίνει… Και οι New Mutants είναι καθ οδών (βεβαια και μια Spider-Woman, Nova ή Rom, δεν θα με χάλαγαν καθόλου)!
   1. Το Avatar του/της Above
    Above -
    Update...

    Εκτός του ότι μέρος της σειράς θα γυριστεί με φόντο το Φεγγάρι (καταγωγή των Inhumans) τα δυο πρώτα επεισόδια, θα προβληθούν σε 1,000 IMAX κινηματόγραφους σε 74 χώρες, για 2 εβδομάδες! Από τις 4 Σεπτεμβρίου 2017! Δεν ξέρουμε πόσο θα στοιχήσει το κάθε επεισόδιο, αλλά το συνολικό κόστος όλης της σειράς, θα είναι σχεδόν κινηματογραφικών προδιαγραφών! Ούτε υπάρχει κάποια επίσημη πληροφορία για το casting…    ΠΗΓΗ
   1. Το Avatar του/της t0ny3
    t0ny3 -
    Την 1η Σεπτεμβριου 2017 θα κανει πρεμιερα στους κινηματογραφους και στις 26 Σεπτεμβριου 2017 στο ABC.

    ΠΗΓΗ
   1. Το Avatar του/της Above
    Above -
    Update...

    Ο Scott Buck (Dexter-Six Feet Under) θα είναι ο showrunner των Inhumans, Η τελευταία του δουλειά είναι το Iron Fist, που αν και ακόμα δεν έχει προβληθεί κανένα επεισόδιο για να κρίνει και το κοινό τη δουλειά του, τα Marvel Studios φαίνεται να του έχουν εμπιστοσύνη.

    Παρόλα αυτά, ενώ όλα βαίνουν καλώς, γιατί έχω μια μικρή ανησυχία, ότι ο χρόνος μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2017 είναι λίγος για μια τέτοια σειρά 8 επ. δεν μπορώ να το εξηγήσω! Πιστεύω ότι θα βγουν εκρος χρονοδιαγράμματος και θα πάρει αναβολή για αρχες του 2018! Εκτός αν το δουλεύουν καιρό και κρυφά πριν το ανακοινώσουν, οπότε όλα θα πάνε καλά... Cast κτλ, ακόμα τίποτε επίσημα...


    ΠΗΓΗ
   1. Το Avatar του/της t0ny3
    t0ny3 -
    Ο Roel Reine (The Man with the Iron Fists 2, The Delivery, Black Sails) θα σκηνοθετησει τα δυο πρωτα επεισοδια.

    ΠΗΓΗ
   1. Το Avatar του/της Above
    Above -
    Update…

    Το casting για την σειρά των Inmumans συνεχίζεται κανονικά, και έχουμε ήδη τρία πιθανά ονόματα για τους αντίστοιχους ρόλους, των Medusa (Elysia Rotaru) Gordon (Owen Harn) και Crystal (Eliana Jone)! Χωρίς καμία επίσημη επιβεβαίωση, για τα ονόματα των ηθοποιών ή των συγκεκριμένων ρόλων, το casting συνεχίζεται μυστικά με την προσφιλή προς την Marvel συνήθεια να μην επιβεβαιώνει σχεδόν τίποτε αλλα ή να αρνείται ή να ανακοινώνει ξαφνικά όλο το cast!

    Ξέρουμε ότι και οι 7 αρχικοί Inhumans θα εμφανιστούν στην σειρά και μένουμε να ακούσουμε πιθανές φήμες για τους, Black Bolt, Karnak, Triton και Maximus. Και κάπου εκεί μέσα ίσως δούμε και μια πιθανή εμφάνιση του Namor, ως επίσημο ανταγωνιστή τους!
    ΠΗΓΗ


    ΠΗΓΗ
   1. Το Avatar του/της t0ny3
    t0ny3 -
    Ο Iwan Rheon (Game of Thrones) πηρε τον ρολο του Maximus the Mad.

    ΠΗΓΗ
   1. Το Avatar του/της Above
    Above -
    Δάκρυα....μόνο δάκρυα!!!!BEST CASTING EVER!


   1. Το Avatar του/της t0ny3
    t0ny3 -
    Ο Anson Mount (Hell on Wheels) πηρε τον πρωταγωνιστικο ρολο του Black Bolt.

    ΠΗΓΗ
   1. Το Avatar του/της t0ny3
    t0ny3 -
    Η Serinda Swan πήρε τον ρόλο της Medusa.

    ΠΗΓΗ
   1. Το Avatar του/της t0ny3
    t0ny3 -
    Ο Ken Leung (Lost) πηρε το ρολο του Karnak.

    ΠΗΓΗ
   1. Το Avatar του/της t0ny3
    t0ny3 -
    Οι Eme Ikwuakor (Concussion), Isabelle Cornish (Australia Day), Mike Moh (Empire), Sonya Balmores (Beyond the Break), και Ellen Woglom (Californication) έκλεισαν να υποδυθούν τους Gorgon, Crystal, Triton και Auran αντίστοιχα, με την Woglom να έχει μυστηριώδη χαρακτήρα.

    ΠΗΓΗ
   1. Το Avatar του/της t0ny3
    t0ny3 -
    Την 1η Σεπτεμβριου 2017 θα κανει πρεμιερα στους κινηματογραφους.

    Prepare to meet "Marvel’s #Inhumans" in @IMAX cinemas starting on Sep. 1, followed by the full 8 episode series on @ABCNetwork this fall.
    ΠΗΓΗ


   1. Το Avatar του/της t0ny3
    t0ny3 -
    Ο Chad James Buchanan έκλεισε για ρολο.

    ΠΗΓΗ
  • Reviews Ταινιών

   Από Έρωτα (2014) Ηalloween (2018) Avengers-Infinity War (2018) Tomb Raider (2018) Black Panther (2018)
  • Μέλη: 198,986
   Θέματα: 70,482
   Δημοσιεύσεις: 1,172,410
   Συνδεδεμένοι Χρήστες: 451
   Νεότερο Μέλος: NatalieMac
  join us
  style
  switch to fluid
  vBulletin & Site Copyright