• Ετοιμάζονται reboot για τα Ace Ventura, Young Guns και Major League

   Περίπου τρεις δεκαετίας μετά από την δημιουργία της, η Morgan Creek Productions θα αλλάξει το όνομα της σε Morgan Creek Entertainment Group και θα κινηθεί κινηματογραφικά, τηλεοπτικά και ψηφιακά εκμεταλλευόμενη κυρίως την βιβλιοθήκη της που διαθέτει μεταξύ άλλων και τα Ace Ventura, Major League, Young Guns, Dead Ringers, Diabolique, Pacific Heights και Nightbreed. Η Morgan Creek, που ιδρύθηκε το 1988 από τους James G. Robinson και Joe Roth έχει πάνω από 60 ταινίες στην βιβλιοθήκη της, και 13 από αυτές ήταν νούμερο 1 όταν κυκλοφόρησαν στο Box Office.

   Το Young Guns αναμένεται να έχει ταινία και τηλεοπτική σειρά, το Dead Ringers τηλεοπτικό reboot ενώ για το Ace Ventura θέλουν νέο κινηματογραφικό franchise, χωρίς να είναι ακριβώς remake, αλλά να είναι πιστό στις πρώτες ταινίες. Μάλιστα η εταιρία θα ήταν πρόθυμη να φέρει πίσω τον Jim Carrey για το ρόλο. Τέλος για το Young Guns, η πρωτότυπη ταινία είδε το καστ να εξελίσσεται σε μεγάλα ονόματα και θέλει νακάνει και το ίδιο με τους νέους ηθοποιούς που θα έχει. Ως γνωστό ο Barker ετοιμάζει ήδη τηλεοπτική μεταφορά για το Nightbreed και ο David Cronenberg είναι υπέρ της τηλεοπτικής μεταφοράς του Dead Ringers.
   Σχόλια 2 Σχόλια
  • Reviews Ταινιών

   Από Έρωτα (2014) Ηalloween (2018) Avengers-Infinity War (2018) Tomb Raider (2018) Black Panther (2018) Thor: Ragnarok (2017)
  • Μέλη: 198,986
   Θέματα: 67,927
   Δημοσιεύσεις: 1,166,002
   Συνδεδεμένοι Χρήστες: 92
   Νεότερο Μέλος: NatalieMac
  join us
  style
  switch to fluid
  vBulletin & Site Copyright