• Το CBS ετοιμάζει το The Dovekeepers ως μίνι σειρά

   Οι Mark Burnett και Roma Downey, οι οποίοι πλέον έχουν δημιουργήσει ένα δυνατό όνομα στο χώρο των μίνι σειρών, θα ετοιμάσουν μια καινούρια, αυτή τη φορά για το κανάλι με τα καλύτερα νούμερα στα ελεύθερα κανάλια, το CBS, αφού ανακοίνωσαν την ιστορική σειρά με θρησκευτικά στοιχεία, The Dovekeepers.

   Το Dovekeepers θα έχει διάρκεια τεσσάρων ωρών και θα είναι βασισμένο στο ιστορικό βιβλίο της Alice Hoffman για την Πολιορκία της Masada, η οποία θα κάνει πρεμιέρα το 2015. Η υπόθεση θα επικεντρώνεται σε τέσσερεις εξαίρετες γυναίκες που οι ζωές τους θα συνδεθούν καθώς προσπαθούν να επιβιώσουν από την πολιορκία της Masada. Η Masada ήταν οχυρό σε βουνοκορφή κοντά στη Νεκρά Θάλασσα, όπου οι Ρωμαίοι βρήκαν την τελευταία τους αντίσταση πριν κατακτήσουν τα Ιεροσόλυμα το 70 μ.Χ. Η μίνι σειρά θα συνδυάζει ιστορία και φαντασία.

   Αυτή θα είναι η πρώτη μίνι σειρά που ζήτησε το κανάλι, μετά από τις ανακοινώσεις των Fox και ABC αλλά και του NBC ότι θα έχουν τις δικές τους, με το NBC να συνεργάζεται με τον Burnett και την Downey για sequel του The Bible. Άλλα κανάλια που έχουν παραγγείλει μίνι σειρές και event σειρές είναι τα ΗΒΟ, FX, History, A&E αλλά και το Lifetime.
   Σχόλια 7 Σχόλια
   1. Το Avatar του/της blackys88b
    blackys88b -
    Η Ann Peacock (The Chronicles OfAnn Peacock Narnia, Nights In Rodanthe) έκλεισε για να αναλάβει το σενάριο για τη μεταφορά του The Dovekeepers ως μίνι σειρά από τους Mark Burnett, Roma Downey και CBS. Η σειρά θα είναι έτοιμη για το 2015 και είναι ιστορική που διαδραματίζεται στο 70 μ.Χ.

    ΠΗΓΗ
   1. Το Avatar του/της blackys88b
    blackys88b -
    Η γνωστή από τη σειρά του CBS, NCIS, Cote de Pablo, θα επιστρέψει στο κανάλι για τη νέα του μίνι σειρά, The Dovekeepers, που ετοιμάζουν οι Mark Burnett και Roma Downey για το 2015.

    ΠΗΓΗ
   1. Το Avatar του/της drapetisgal7
    drapetisgal7 -
    Η Rachel Brosnahan έκλεισε να πρωταγωνιστήσει απέναντι από την Cote de Pablo στην μίνι σειρά του CBS,The Dovekeepers.

    ΠΗΓΗ
   1. Το Avatar του/της blackys88b
    blackys88b -
    Η Kathryn Prescott έκλεισε για ρόλο στη νέα τετράωρη μίνι σειρά του CBS, The Dovekeepers, των Mark Burnett και Roma Downey. Η σειρά θα προβληθεί το 2015.

    ΠΗΓΗ
   1. Το Avatar του/της drapetisgal7
    drapetisgal7 -
    Ο Sam Neill έκλεισε να συμπρωταγωνιστήσει στην μίνι σειρά του CBS,The Dovekeepers.

    ΠΗΓΗ
   1. Το Avatar του/της drapetisgal7
    drapetisgal7 -
    Το The Dovekeepers θα κάνει πρεμιέρα στις 31 Μαρτίου του 2015.

    ΠΗΓΗ
  • Reviews Ταινιών

   Από Έρωτα (2014) Ηalloween (2018) Avengers-Infinity War (2018) Tomb Raider (2018) Black Panther (2018) Thor: Ragnarok (2017)
  • Μέλη: 198,986
   Θέματα: 67,576
   Δημοσιεύσεις: 1,162,986
   Συνδεδεμένοι Χρήστες: 428
   Νεότερο Μέλος: NatalieMac
  join us
  style
  switch to fluid
  vBulletin & Site Copyright