• Η Spyglass ετοιμάζει νέα ταινία Scream

   Η Spyglass Media Group, στην οποία μεγαλομέτοχος είναι η Lantern Entertainment (πρώην The Weinstein Company), έχει ξεκινήσει την ανάπτυξη νέας ταινίας Scream που θα έχει ως βάση το ομώνυμο franchise που δημιούργησαν οι Wes Craven και Kevin Williamson. Σύμφωνα με πληροφορίες του Bloody Disgusting ο Williamson δεν γράφει το σενάριο του πρότζεκτ και προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό αν θα ανήκει στο σύμπαν του Craven ή θα πρόκειται για remake.

   Από το 1996 έως το 2011 κυκλοφόρησαν τέσσερις ταινίες Scream (Scream, Scream 2, Scream 3 και Scream 4) από την Dimension Films, οι οποίες με συνολικό προϋπολογισμό 118 εκατομμύρια δολάρια κατάφεραν να κάνουν εισπράξεις της τάξεως των 608.5 εκατομμυρίων δολαρίων. Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους είχαν οι Neve Campbell, Courteney Cox, David Arquette, Roger L. Jackson, Jamie Kennedy και Liev Schreiber.

   Ο Wes Craven έκανε την σκηνοθεσία σε όλες ταινίες του franchise και ο Kevin Williamson έγραψε το σενάριο στα Scream, Scream 2 και Scream 4, ενώ ο Ehren Kruger έγραψε το σενάριο του Scream 3. Οι Cathy Konrad, Cary Woods, Wes Craven, Marianne Maddalena, Kevin Williamson και Iya Labunka είχαν χρέη παραγωγού.
   Σχόλια 4 Σχόλια
   1. Το Avatar του/της drapetisgal7
    drapetisgal7 -
    Επιβεβαιώθηκε από το THR πως οι Matthew Bettinelli-Olpin και Tyler Gillett θα σκηνοθετήσουν τη ταινία και ο Chad Villela θα έχει χρέη παραγωγού.

    ΠΗΓΗ
   1. Το Avatar του/της drapetisgal7
    drapetisgal7 -
    Ο David Arquette θα επαναλάβει το ρόλο του σερίφη Dewey Riley στο reboot του Scream. Η Spyglass Media Group ανακοίνωσε πως τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν αργότερα μέσα στη χρονιά, όταν θα γίνουν γνωστά τα πρωτόκολλα ασφαλείας, και θα γίνουν στο Γουίλμινγκτον της Βόρειας Καρολίνας.

    ΠΗΓΗ
  • Reviews Ταινιών

   Από Έρωτα (2014) Ηalloween (2018) Avengers-Infinity War (2018) Tomb Raider (2018) Black Panther (2018) Thor: Ragnarok (2017)
  • Reviews Σειρών

   Berserk(1997)
  • Μέλη: 196,864
   Θέματα: 55,385
   Δημοσιεύσεις: 1,125,092
   Συνδεδεμένοι Χρήστες: 370
   Νεότερο Μέλος: 7miae392gB6
  join us
  style
  switch to fluid
  vBulletin & Site Copyright