• Ο Joe Manganiello θα πρωταγωνιστήσει στο Archenemy

   Ο γνωστός από τα Magic Mike και True Blood, Joe Manganiello, έκλεισε για να πρωταγωνιστήσει ως ο υπερήρωας Max Fist στην επική ταινία δράσης και περιπέτειας, Archenemy, από τη παραγωγό του Mandy, SpectreVision. Η ταινία θα έχει τον Adam Egypt Mortimer (Daniel Isn’t Real) ως δημιουργό από ιστορία που σκέφτηκε με τον Lucas Passmore.

   Η ταινία θα επικεντρώνεται στον Max Fist, που υποστηρίζει ότι είναι ήρωας από μια άλλη διάσταση που έπεσε στη Γη μέσω ενός ταξιδιού στο διάστημα και στο χρόνο και πλέον δεν έχει τις δυνάμεις του. Κανείς δεν τον πιστεύει εκτός από τον έφηβο Hamster και μαζί θα προσπαθήσουν να καθαρίσουν τους δρόμους της πόλης από το εγκληματικό συνδικάτο που ελέγχει ο The Manager. Οι Daniel Noah, Lisa Whalen και Elijah Wood θα είναι παραγωγοί και η Stacy Jorgensen θα είναι ειδικός παραγωγός μαζί με τους Babacar Diene (Ava, Fathers & Daughters) και Kim Sherman.
   Σχόλια 1 Σχόλιο
  • Reviews Ταινιών

   Από Έρωτα (2014) Ηalloween (2018) Avengers-Infinity War (2018) Tomb Raider (2018) Black Panther (2018) Thor: Ragnarok (2017)
  • Reviews Σειρών

   Berserk(1997)
  • Μέλη: 196,861
   Θέματα: 55,384
   Δημοσιεύσεις: 1,125,063
   Συνδεδεμένοι Χρήστες: 382
   Νεότερο Μέλος: Thaddaeusdkz
  join us
  style
  switch to fluid
  vBulletin & Site Copyright