• Ο Guy Pearce θα πρωταγωνιστήσει στο The Seventh Day

   Ο Guy Pearce έκλεισε για να πάρει το πρωταγωνιστικό ρόλο στο The Seventh Day, μια νέα κινηματογραφική ταινία με σκηνοθέτη τον Justin P. Lange, και παραγωγούς του Cinestate και Fangoria, το οποίο έχει χαρακτηριστεί ως το Training Day συναντά το The Exorcist. Η υπόθεση ακολουθεί ένα διάσημο εξορκιστή που θα συνεργαστεί με ένα πρωτάρη ιερέα για την εκπαίδευση του. Καθώς βαδίζουν πιο βαθιά στη κόλαση, οι γραμμές μεταξύ καλού και κακού θολώνουν και οι προσωπικοί τους δαίμονες βγαίνουν στην επιφάνεια.

   Η Voltage Pictures θα αναλάβει τις διεθνείς πωλήσεις ενώ ο Justin P. Lange έγραψε το σενάριο. Οι Dallas Sonnier (Dragged Across Concrete) και Amanda Presmyk (VFW) θα είναι παραγωγοί μαζί με τους Kimberly Hwang (Lucky) και Chelsea Davenport.
   Σχόλια 2 Σχόλια
   1. Το Avatar του/της blackys88b
    blackys88b -
    Ο Vadhir Derbez έκλεισε για ρόλο

    ΠΗΓΗ
   1. Το Avatar του/της drapetisgal7
    drapetisgal7 -
    Οι Stephen Lang (Avatar), Keith David (The Thing), Chris Galust (Give Me Liberty), Robin Bartlett (City Of Angels), & Brady Jenness (The Sinner) προστέθηκαν στο καστ της ταινίας.

    ΠΗΓΗ
  • Reviews Ταινιών

   Από Έρωτα (2014) Ηalloween (2018) Avengers-Infinity War (2018) Tomb Raider (2018) Black Panther (2018) Thor: Ragnarok (2017)
  • Reviews Σειρών

   Berserk(1997)
  • Μέλη: 196,958
   Θέματα: 55,571
   Δημοσιεύσεις: 1,126,372
   Συνδεδεμένοι Χρήστες: 89
   Νεότερο Μέλος: Lucasqxw
  join us
  style
  switch to fluid
  vBulletin & Site Copyright