• Ο James Mangold θα σκηνοθετήσει την βιογραφική ταινία του Bob Dylan

   Η Fox Searchlight ήρθε σε συμφωνία με τον James Mangold (Walk The Line, Logan, Ford V. Ferrari) για να αναλάβει την σκηνοθεσία της βιογραφικής ταινίας του Bob Dylan, η οποία προς το παρόν είναι γνωστή με τον τίτλο Going Electric. Ο Timothee Chalamet βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με το στούντιο για να πρωταγωνιστήσει ως νεαρός Bob Dylan.

   O Mangold έχει γράψει το πιο πρόσφατο προσχέδιο σεναρίου, με τον Jay Cocks (Gangs of New York) να έχει γράψει το αρχικό. Το πρότζεκτ θα βασιστεί εν μέρει στο βιβλίο του Elijah Wald "Dylan Goes Electric". Οι Jeff Rosen, ob Bookman, Alan Gasmer, Peter Jaysen, Fred Berger, Alex Heineman και Mangold θα έχουν χρέη παραγωγού και οι Dylan, Brian Kavanaugh-Jones και Andrew Rona θα έχουν καθήκοντα ειδικού παραγωγού.

   Ο Timothee Chalamet για την περσινή χρονιά είχε τις ταινίες A Rainy Day in New York, The King και Little Women και για το 2020 έχει τα Dune και The French Dispatch. Για το μέλλον έχει στην ατζέντα του το άτιτλο sequel του Call Me by Your Name.
  • Reviews Ταινιών

   Από Έρωτα (2014) Ηalloween (2018) Avengers-Infinity War (2018) Tomb Raider (2018) Black Panther (2018) Thor: Ragnarok (2017)
  • Reviews Σειρών

   Berserk(1997)
  • Μέλη: 197,167
   Θέματα: 56,299
   Δημοσιεύσεις: 1,128,978
   Συνδεδεμένοι Χρήστες: 393
   Νεότερο Μέλος: bucozar
  join us
  style
  switch to fluid
  vBulletin & Site Copyright