• Προχωράει το Sonic the Hedgehog 2 από την Paramount

   Οι Paramount Pictures και Sega Sammy έχουν στα σκαριά το Sonic the Hedgehog 2, με τον Jeff Fowler να επιστρέφει στην καρέκλα του σκηνοθέτη και οι Pat Casey και Josh Miller γράψουν και πάλι το σενάριο. Οι Neal H. Moritz, Toby Ascher και Toru Nakahara θα έχουν χρέη παραγωγοί και οι Hajime Satomi, Haruki Satomi και Tim Miller θα έχουν καθήκοντα ειδικού παραγωγού.

   Το πρότζεκτ αυτή την περίοδο είναι σε αρχικό στάδιο ανάπτυξης και προς το παρόν δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση για το ποιοι ηθοποιοί θα γυρίσουν από το καστ της αρχικής ταινίας και πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Το Sonic the Hedgehog έκανε πρεμιέρα στην Αμερική στις 14 Φεβρουαρίου και με προϋπολογισμό 95 εκατομμύρια δολάρια κατάφερε να μαζέψει 306.8 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office.

   Ο Jeff Fowler σκηνοθέτησε από σενάριο των Pat Casey και Josh Miller. Οι James Marsden, Tika Sumpter, Jim Carrey, Ben Schwartz, Adam Pally, Neal McDonough και Lee Majdoub ήταν στο καστ. Οι Neal H. Moritz, Toby Ascher, Toru Nakahara και Takeshi Ito έιχαν ρόλο παραγωγού και στην παραγωγή ήταν οι Sega Sammy Group, Original Film, Marza Animation Planet και Blur Studio.
   Σχόλια 1 Σχόλιο
   1. Το Avatar του/της drapetisgal7
    drapetisgal7 -
    Η πρεμιέρα θα γίνει στις 8 Απριλίου του 2022.

    ΠΗΓΗ
  • Reviews Ταινιών

   Από Έρωτα (2014) Ηalloween (2018) Avengers-Infinity War (2018) Tomb Raider (2018) Black Panther (2018) Thor: Ragnarok (2017)
  • Reviews Σειρών

   Berserk(1997)
  • Μέλη: 197,239
   Θέματα: 57,281
   Δημοσιεύσεις: 1,132,310
   Συνδεδεμένοι Χρήστες: 411
   Νεότερο Μέλος: AngeloHirs
  join us
  style
  switch to fluid
  vBulletin & Site Copyright