• Οι Colin Jost και Pete Davidson θα πρωταγωνιστήσουν στο Worst Man

   Οι γνωστοί από το Saturday Night Live, Colin Jost και Pete Davidson έκλεισαν να πρωταγωνιστήσουν στην κωμική ταινία "Worst Man" που έχει θέμα το γάμο και την ετοιμάζει η Universal Pictures. Το πρότζεκτ θα βασιστεί σε πρωτότυπη ιδέα των Jost, Matthew Bass και Theodore Bressman. Ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος παραγωγής της Universal, Erik Baiers θα έχει την επίβλεψη για λογαριασμό του στούντιο.

   Η ταινία θα ακολουθεί ένα ζευγάρι που σύντομα θα παντρευτεί και τα οικογενειακά δράματα που θα προκύψουν λίγες εβδομάδες πριν από το γάμο. Ο παραγωγός του Saturday Night Live, Lorne Michaels θα έχει καθήκοντα παραγωγού στο πρότζεκτ το οποίο είναι σε αρχικό στάδιο ανάπτυξης. Σύμφωνα με πηγές του Variety η επόμενη κίνηση της Universal είναι να βρει το σκηνοθέτη.

   Ο Pete Davidson για τη φετινή χρονιά έχει την ταινία The King of Staten Island, ένα επεισόδιο στο The Rookie και χάρισε τη φωνή του στη σειρά κινουμένων σχεδίων The Freak Brothers. Για το 2021 έχει το The Suicide Squadν και για το μέλλον έχει την ταινία κινουμένων σχεδίων Marmaduke. Ο Colin Jost για το 2021 έχει το Tom and Jerry.
  • Reviews Ταινιών

   Από Έρωτα (2014) Ηalloween (2018) Avengers-Infinity War (2018) Tomb Raider (2018) Black Panther (2018) Thor: Ragnarok (2017)
  • Reviews Σειρών

   Berserk(1997)
  • Μέλη: 196,956
   Θέματα: 55,571
   Δημοσιεύσεις: 1,126,348
   Συνδεδεμένοι Χρήστες: 100
   Νεότερο Μέλος: pokaser342
  join us
  style
  switch to fluid
  vBulletin & Site Copyright