• Ο Neil Burger θα σκηνοθετήσει το Summer Frost

   Ο Neil Burger έκλεισε να σκηνοθετήσει το Summer Frost, μια live-action ταινία επιστημονικής φαντασίας που ετοιμάζουν οι Skydance και Temple Hill. Το πρότζεκτ θα έχει ως βάση την ομώνυμη σύντομη ιστορία του Blake Crouch. Οι Marty Bowen και Isaac Klausner θα έχουν χρέη παραγωγού μέσω της Temple Hill μαζί με τους David Ellison, Dana Goldberg και Don Granger της Skydance.

   Η υπόθεση ακολουθεί έναν σχεδιαστή παιχνιδιού εικονικής πραγματικότητας του οποίου ο κόσμος θα αλλάξει για πάντα όταν ένας από τους χαρακτήρες που δεν χειρίζονται οι παίκτες αρχίζει να δρα εκτός προγραμματισμού. Ο Matt Grimm θα έχει την επίβλεψη της ταινίας για λογαριασμό της Skydance Media. Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό ποιος είναι ο σεναριογράφος του πρότζεκτ.

   Ο Neil Burger για την περσινή χρονιά είχε ένα επεισόδιο της τέταρτης σεζόν του Billions και για το 2020 έχει την ταινία Voyagers, της οποίας είναι σεναριογράφος και έχει καθήκοντα παραγωγού, και έχει για πρωταγωνιστές τους Colin Farrell και Tye Sheridan. Για το μέλλον με την ιδιότητα του σεναριογράφου έχει το Bride of Frankenstein.
  • Reviews Ταινιών

   Από Έρωτα (2014) Ηalloween (2018) Avengers-Infinity War (2018) Tomb Raider (2018) Black Panther (2018) Thor: Ragnarok (2017)
  • Reviews Σειρών

   Berserk(1997)
  • Μέλη: 196,956
   Θέματα: 55,571
   Δημοσιεύσεις: 1,126,348
   Συνδεδεμένοι Χρήστες: 116
   Νεότερο Μέλος: pokaser342
  join us
  style
  switch to fluid
  vBulletin & Site Copyright