Ο 2ος κύκλος ήταν φοβερός. Καμία σχέση με αυτό που περίμενα.
Δεν αντιπαθώ τον Γκάιους καθόλου.
Αντιπαθώ την Κάρα, νομίζω ότι είναι άχαρη, ατσούμπαλη, θρασύς...
Μού αρέσει πολύ ο Απόλλο και το επεισόδειο με τη "βόλτα" του στο διάστημα, νομίζω ότι ήταν το καλύτερο της σεζόν.
Το επόμενο καλύτερο, αυτό με τις 6 και την 8, στον Κάπρικα, όταν τις έδειξε να ξυπνάνε. Αυτά τα δύο επεισόδια ήταν τα πιο συναισθηματικά και με έβαλαν σε άλλο μονοπάτι.
Δεν μού αρέσει ο Αντάμα. Κάνει λάθη, λάθος εκτιμήσεις τα οποία δεν δικαιολογούνται. Επειδή τους υποψιάζομαι όλους για Σάιλον, με προβληματίζει πολύ. Υπάρχουν στιγμές που ο XO τον κοιτάζει με απορία. Αυτή η πεποίθηση έγινε πιο δυνατή με το περιστατικό στο Πηγκασους, με τον κυβερνήτη που ήταν μηχανικός, που διόρισε. Τον καημένο.... Ήταν σαν να το περίμενε να γίνει αυτός ο χαμός και μετά, ρώτησε το γιο του "τί πιστεύεις ότι έφταιξε για ό,τι έγινε" σαν να προσπαθούσε να δει πώς θα το χρησιμοποιήσει. Επίσης, περιμένω να δω τί σημαίνει εκείνο το χαρτί που βρήκε στο Miniseries που έγραφε "υπάρχουν μόνο 12 αντίτυπα σάιλον" και ποιος του το άφησε. Αν είναι Σάιλον, μιλάμε για μεγάλο μίσος.
Εξάλλου, μέχρι τώρα, έχουμε δει 7 από αυτούς. Η 6, η 8, η Ζήνα, ο μαύρος που έκανε το γιατρό στην Κάρα, τον ιερέα, και τους 2 που έχουμε άπειρες φορές.
Η πιο μούφα κατάσταση ήταν η δολοφονία της Ναυάρχου. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι άφησαν τον Γκάιους μόνο του μαζί της, κατέστρωσαν σχέδιο μαζί, της έδωσε όπλο, μπήκε στο διαμέρισμά της, τη σκότωσε, τη φυγάδευσε και δεν την έψαξε κανείς!!!!!!
Αυτά. Ευτυχώς, έως τώρα, δεν έχω φάει σπόιλερ αλλά δεν γκουγκλάρω ΤΙΠΟΤΑ.