νάχαμε και υπότιτλους τι χαρα
Εκτυπώσιμη Εμφάνιση
νάχαμε και υπότιτλους τι χαρα
Δες και συ εκεί και θα ενημερωθείς και για τους υπότιτλους :)
Τι γίνεται ρε παιδιά με αυτό το Battlestar Galactica τον τελευταίο καιρό. Όποιο thread και να ανοίξω, υπάρχει αναφορά γι' αυτό! Φοβάμαι να κοιτάξω στο thread των συνταγών, μήπως και εκεί βρω καμιά συνταγή απ' την σειρά.
Έχω διαβάσει τόσες αντικειμενικές διθυραμβικές κριτικές, που σκέφτομαι να την συνεχίσω. Είχα δει μόνο τα miniseries πριν από 1 χρόνο περίπου. Ήταν αρκετά καλό μπορώ να πω, αλλά επειδή γενικότερα δεν είμαι φαν του διαστήματος(δεν έβλεπα ποτέ Star Trek, Babylon 5 κτλ.), δεν την συνέχισα τότε.
Synexise tin, egw eixa dei ta miniseries kai den trelathika alla meta apo mines pou ti synexisa emeina.
Λοιπόν, παίρνουμε 2 αυγά κότας Kobol και τα χτυπάμε μέχρι να ασπρίσουν, ρίχνουμε αλάτι απο τις αλυκές της cylon-occupied Caprica και πιπεράκι απο τον Geminon. Βάζουμε στο dvd player το επεισόδιο 2x10 με τίτλο Pegasus και παρακολουθούμε τον εναλλακτικό τρόπο μαγειρέματος της Admiral Kein....ε σόρυ λάθος τόπικ! :)
Φίλε εντελώς αντικειμενικά ;) συνέχισε την, δεν θα χάσεις. Καμία σχέση με Star Trek και Babylon 5, don't worry! :)
dimath οπωσδηποτε να την δεις :yes:
εγω δεν το μετανιωσα ουτε δευτερολεπτο
Dimath, κάπου είχα μερικά "αντικειμενικά" posts μου αλλά δεν τα βρίσκω τώρα...
Πάντως ξεκινούσαν κάπως έτσι: "To BSG είναι από τις καλύτερες σειρές ever..."
:lol:
απιστευτα επεισοδιο 3χ20....απιστευτο ομως.....:shock: :shock: