και εγω Ελενα,μια απο τα ιδια.. ειδα το 3.21,το answers(παλι),και το house 3x23.. :)
Εκτυπώσιμη Εμφάνιση
και εγω Ελενα,μια απο τα ιδια.. ειδα το 3.21,το answers(παλι),και το house 3x23.. :)
εγω ξαναειδα χθες τα μεσανυχτα το the island λογω της παρεας...τελικα η scarlet σε αυτη τη ταινια suckarei απο αποψη υποκριτικης, απλα εχει ρολο eyecandy και τιποτα παραπανω...
ειχα δει και εγω το island πριν καιρο.. δε μου αρεσε ιδιαιτερα.
Egw eida to Planet Terror tou Robert Rodriguez (to prwto miso tou Grindhouse)(http://www.imdb.com/title/tt0462322/). Prwtotipi kai pli8wra gnwstwn i8opoiwn. Pernouse i wra eukola.
Εγώ είδα το The Last Castle με τον Robert Redford και τον James Gandolfini (The Sopranos). Αμερικανια μεν, αλλα το παραπάνω πρωταγωνιστικό κάστ ίσως να ήταν ο μόνος λόγος που κάθησα και την είδα (στο Star κιόλας).
Ξεκίνησα να βλέπω χτες τη νύχτα το Breaking and Entering του Άντονι Μινγκέλα με τον Τζουντ Λο, αλλά ήταν τόσο βαρετό που με πήρε ο ύπνος.:yawn:
Είδα χθες το Big Lebovski. Ε,καιρός ήταν.! (εξαιρετική κωμωδία για όποιον δεν την έχει δει).
το apocalypto του Μελ Γκίπσον.αρκέτα ωραία ταινία αν και την περίμενα καλύτερη μιας και είχα ακούσει πολύ καλά λόγια.αξίζει πάντως