Σελίδα 9 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 78910 ΤελευταίοΤελευταίο
Αποτελέσματα 81 έως 90 από 97

Θέμα: Beverly Hills, 90210

TV Guru! Το Avatar του/της Jane1
    Likes / Thanks
    Παλιές καλές εποχές μου θυμίζει αυτή η σειρά, τα εφηβικά μας χρόνια. Δεν είχα χάσει επεισόδιο και είχα δεί και τις 10 σεζόν, ας είναι καλά το mega που τις έβαλε όλες. Μεγάλη λατρεία ο Μπράντον και ο Ντίλαν.
    Τελευταία επεξεργασία από τον/την Jane1; 29 Μαΐου 2010 στις 15:17

Newbie
    Likes / Thanks
    Ευχαριστω

Newbie
    Likes / Thanks
    thans very muts

Newbie
    Likes / Thanks
    thanks

Ενεργό Μέλος Το Avatar του/της christin10
    Likes / Thanks
    αγαπημενη παλια σειρά. Ειχα μεγαλο κολλημα. να τσακωνομαι με τον αδερφο μου αυτός ηθελε να δει ποδοσφαιρο και εγω την σειρα. Ειχαμε μια τηλεοραση στο δωματιο μας. Ο πατερας μας εβλεπε φυσικα οτι ηθελε αυτός στην αλλη tv. Λατρευα τον Ντυλαν και την Μπρεντα ηταν η αγαπημενη μου στην σειρά λυπηθηκα πολυ οταν εφυγε. Πιστευω πως εχασε αρκετους fan.

TV Guru! Το Avatar του/της HristinaB
    Likes / Thanks
    Από χτες που έμαθα για το θάνατο του Λουκ Πέρι, έχω στενοχωρηθεί απίστευτα. Είναι δύσκολο να έχεις υπάρξει έφηβη στα '90s και να ΜΗΝ είχες δαγκώσει τη λαμαρίνα για τον Ντύλαν, το σέξι "κακό" παιδί με τη χρυσή καρδιά, τον επαναστάτη, τον ελαφρώς περιθωριακό, τον ανένταχτο, τον Τζέιμς Ντιν της γενιάς μας...

Διαβάζω στο τουίτερ ποστ και αφιερώματα, όλοι μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για το χαρακτήρα του, αλλά η φράση που μου χτύπησε πιο έντονα απ' όλες ήταν ότι ο θάνατος του Πέρι έκανε τη Generation X (και τους λίιιιιγο μεγαλύτερους...) να συνειδητοποιήσουμε τη θνητότητά μας. Μεγαλώνουμε, ρε γαμώτο...

Όχι, δεν είμαστε και πολύ καλά...

ΥΓ. Αν τελικά πραγματοποιηθεί το καλοκαιρινό reboot που προγραμματίζει η FOX, με την επιστροφή του παλιού καστ (Ντόχερτι και Πέρι δεν είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον), θα το δω, επειδή... νοσταλγία.
    Τελευταία επεξεργασία από τον/την HristinaB; 6 Μαρτίου 2019 στις 03:04
    http://www.greektvsubs.gr/image.php?type=sigpic&userid=212080&dateline=13498  77416
    Maybe there's hope.

Be ashamed to die until you have won some victory for humanity.
    Horace Mann

Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δε σωθεί, εγώ φταίω.
    Nίκος Καζαντζάκης

TV Guru! Το Avatar του/της MCAK
    Likes / Thanks
    Κι εγώ έχω σοκαριστεί & ακόμα μου φαίνεται παράξενο...Κρίμα, ήταν νέος & κρίμα κ για τα παιδιά του που τον έχασαν σε νεαρή ηλικία.
    Οι 30+ τον ξέρουμε από το "Beverly Hills" & οι τωρινές έφηβες τον ξέρουν ως τον μπαμπά στο "Riverdale". Σημάδεψε την δική μας γενιά/φουρνιά (κάτι που λίγοι & λίγες σειρές το καταφέρνουν) & κατάφερε & έγινε γνωστός & σε μια νεότερη.

Διαβάζοντας & εγώ τα όσα λέγονται γι'αυτόν, συνειδητοποιώ ότι το cool στυλάκι του Dylan, μάλλον ήταν δικό του, μιας & όλοι λένε πόσο ανοιχτός, σωστός, προσγειωμένος & μετρημένος ήταν. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι κάτι που είπε η E.Caufield, ότι συμπεριφερόταν όμορφα στα νέα άτομα στην σειρά & στις γυναίκες (ενώ π.χ. θα περίμενες τότε που δεν ήταν τόσο έντονο το θέμα της κακομεταχείρισης/σεξ.παρενόχλησης των γυναικών & δη σε παληκάρια που τους ήρθε τόση πολλή δόξα & ήταν πρωτοπόροι σε αυτό να μην είναι & τόσο κύριοι.)
    Reshop, Heda.

Αρθρογράφος Το Avatar του/της drapetisgal7
    Likes / Thanks
    superheronews.gr

TV Guru! Το Avatar του/της HristinaB
    Likes / Thanks
    The #BH90210 gang is back home --€” August 7

Βρε τον Στιβ, καθόλου δεν έχει αλλάξει... Και η αγαπημένη μου Άντρεα, μια κούκλα!
    http://www.greektvsubs.gr/image.php?type=sigpic&userid=212080&dateline=13498  77416
    Maybe there's hope.

Be ashamed to die until you have won some victory for humanity.
    Horace Mann

Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δε σωθεί, εγώ φταίω.
    Nίκος Καζαντζάκης

TV Maniac Το Avatar του/της DamnFineCherryPie
    Likes / Thanks
    Τελικά αυτό θα είναι κανονική και επίσημη συνέχεια της ιστορίας; Νόμιζα ότι οι γνωστοί πρωταγωνιστές δεν θα υποδυθούν τους αρχικούς τους ρόλους (ή κάτι τέτοιο).

Σελίδα 9 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 78910 ΤελευταίοΤελευταίο

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε απαντήσεις
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε επισυναπτόμενα αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
  • Ο BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας [VIDEO] είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας