-
20 Σεπτεμβρίου 2007, 15:59
TV Maniac
The Evil Dead
"The Ultimate Experience In Grueling Terror" - Stephen King

Είδος:Τρόμου / Θρίλερ
Διάρκεια: 85 λεπτά
Χώρα: Η.Π.Α.
Έτος:1981
Πέντε φοιτητές ξεκινούν για να περάσουν το Σαββατοκύριακο τους σε μια καμπίνα μέσα στα δάση του Τένεσυ. Στην καμπίνα θα ανακαλύψουν ένα περίεργο βιβλίο με τίτλο "το βιβλίο των Νεκρών". Morturom Demonto είναι το όνομα του όπως μαθαίνουν από μια κασσέτα στην οποία ο επιστήμονας που ασχολούνταν με την μετάφραση του βιβλίου αρχίζει να διαβάζει κάποια εδάφια της. Το άκουσμα αυτών των εδαφίων όμως ξυπνά τις δυνάμεις του Σκότους. Ένας μετά τον άλλον οι φοιτιτές δαιμονίζονται και τότε ξεκινάει ο πραγματικός εφιάλτης...
Γυρισμένο με ελάχιστο μπάτζετ από τον Sam Raimi (που έχει σκηνοθετήσει και τα Spiderman), πήρε 2 χρόνια μέχρι να γυριστεί με αποτέλεσμα πολλοί από τους ηθοποιούς να αποχωρούν από τα γυρίσματα και την θέση τους σε μερικές σκηνές να παίρνει ο σκηνοθέτης ή κάποιος άλλος του καστ. Μόνο ο Bruce Campbell ήταν ένας από τους λίγους που παρέμειναν καθόλη τη διάρκεια. Η ταινία είναι μια από τις καλύτερες ταινίες τρόμου εκείνης της εποχής και μια από τις πιο επικερδείς. Προσωπικά είναι μια από τις αγαπημένες μου με το Campbell να δίνει ρεσιτάλ ως Ash.
Can They Be Stopped?
You can't find my work here anymore...
-
Likes / Thanks - 14 Thanks, 0 Likes
joel_barris,
bill667,
film-hunter,
pantelis040,
smand,
kKKK,
green lantern,
tarantina,
tonypapadovic,
axklbs,
mimika,
Chrisb,
brazdas,
Ion13 thanked for this post
-
20 Σεπτεμβρίου 2007, 16:07
TV Maniac
Έχω δει και τις 3 ταινίες. Ειδικά σχετικά με την πρώτη και τη δεύτερη, είχα την εντύπωση ότι είδα την ίδια ταινία. Η 3η ήταν κάπως διαφορετική. Μου αρέσουν τέτοιου είδους ταινίες, γιατί συνδυάζουν τον τρόμο με το χιούμορ, καθώς αν και ταινία τρόμου, πολλές σκηνές ήταν υπερβολικές και προκαλούσαν γέλιο. Νομίζω όμως ότι απ' την αρχή αυτό ήθελε να βγάλει ο Raimi. Ο Campbell ήταν υπερβολικός στις γκριμάτσες του και γενικά την ηθοποιία του, αλλά ταίριαζε σε αυτό το στυλ ταινίας. Γενικά έχω πολύ καλές εντυπώσεις, αλλά θεωρώ ότι είναι ταινίες για λίγους.
-
20 Σεπτεμβρίου 2007, 16:08
TV Guru!
Κλασικό θριλερ και πολυ καλο. Οταν ειμουν μικρος με ειχε στοιχειώσει. Ωραια επιλογη.
-
20 Σεπτεμβρίου 2007, 17:10
Εχω δει τις πρωτες δυο, η πρωτη ειναι περισσοτερο τρομου και η δευτερη ειναι ουσιαστικα ριμέικ με μεγαλυτερο μπατζετ και περισσοτερο γελιο. Μ'αρεσαν πολυ, ειδικα το 2 τα σπαει. Ο Μπρους Καμπελ ειναι μορφη.
Δειτε αυτο το βιντεακι απο το 2: http://www.youtube.com/watch?v=PzXk3...elated&search=
-
20 Σεπτεμβρίου 2007, 17:32
TV Guru!
απιστευτο θρίλερ εποχης που εχει γινει πλεον κλασσικο!
θυμαμαι την σκηνη που το ζομπι βγαινει από την καταπακτη και όταν την ειδα μεγάλος γελαγα αλλά μικρός φοβομουν ακομα και το σιφώνι!
Thanks gia το review!!!
-
Likes / Thanks - 1 Thanks, 0 Likes
-
21 Σεπτεμβρίου 2007, 02:13
TV Guru!
Edw kai kairo 8elw na tis dw alla akomi na vrw xrono. Exw akousei kala logia kai einai poli dimofilis. Elpizw na mou aresei kai mena otan kataferw na tin dw.
Don Corleone: “I m gonna make him an offer he can t refuse.”
Pete Clemenza: “It s a Sicilian message. It means Luca Brasi sleeps with the fishes.”
Don Corleone: “Never let anyone outside the family know what you re thinking.”
Michael Corleone: “Just when I thought that I was out, they pull me back in.”
Real Madrid Greek Forum
-
21 Σεπτεμβρίου 2007, 13:30
TV Guru!

Αρχική Δημοσίευση από τον/την
axklbs
απιστευτο θρίλερ εποχης που εχει γινει πλεον κλασσικο!
θυμαμαι την σκηνη που το ζομπι βγαινει από την καταπακτη και όταν την ειδα μεγάλος γελαγα αλλά μικρός φοβομουν ακομα και το σιφώνι!
Thanks gia το review!!!
(fantazesai axklbs katsarides zombie apo to sifwni?
)
Poly kalh tainia gia thn tote epoxh,bravo masta
-
Likes / Thanks - 2 Thanks, 0 Likes
-
21 Σεπτεμβρίου 2007, 16:28
TV Guru!

Αρχική Δημοσίευση από τον/την
tarantina
(fantazesai axklbs katsarides zombie apo to sifwni?

)
Poly kalh tainia gia thn tote epoxh,bravo masta
-.gif)
κοιτα.... αν ειναι ζομπι απλά δεν πεθαινουν ετσι;;;
ΔΕΝ με νοιαζει!!!
χα.... ετσι κι αλλιώς δεν μπαινω στον κοπο να τις σκοτωσω...
με το που τις δω.. εξαφανιζομαι!!!!!!
-
13 Οκτωβρίου 2007, 19:59
TV Maniac
Για την εποχη της πολυ δυνατη ταινια. Ατμοσφαιρικη, Ντελιριακη σκηνοθεσια απο τον Σαμ Ραιμι η οποια επιρεαζε και αλλες ταινιες αργοτερα.
Πώς τολμάς και νοσταλγείς, τσόγλανε.
Γιάννης Αγγελάκας
-
14 Οκτωβρίου 2007, 01:11
TV Maniac
Bruce Cambel Rules.Ταινιαρα το ιδιο και τα games gia Playstation 2
Live By The Gun Die by the Gun