-
25 Ιανουαρίου 2016, 00:44
River 1x04
Καλούτσικο επεισόδιο.
The Blacklist 3x11
Αλλο ένα καλό επεισόδιο προστέθηκε στην 3η σαιζόν.

Αρχική Δημοσίευση από τον/την
HristinaB
@baspav: Μπα, εγώ δεν είμαι απ' αυτές τις γυναίκες. Για να είμαι ειλικρινής, πίστευα ότι αυτή η προσθήκη στο καστ θα σε ξενέρωνε κάργα.
...22 ώρες πριν την προβολή του πρώτου επεισοδίου, θα την πέσω στον καναπέ και θα δω όσα περισσότερα αντέξω. Νιώθω μια ανάγκη να ξεκινήσω με One Breath και μετά όπου με βγάλει ο δρόμος.
Οχι μου άρεσε η προσθήκη
Οσον αφορά τα x-files την Τρίτη είμαι πρωινός και περιμένω σεντόνια και κουρτίνες με τον καφέ μου. Θα το δω η στο fox play ή ΟΤΕ το βραδύ. Πρωί πρωί δεν σηκώνομαι[emoji14]

MCAK
Και δεν είσαι η μόνη. Ολοι απλά την βλέπουμε.
-
25 Ιανουαρίου 2016, 00:51
Moderator

greekie
Ο,τι θέλω θα βρω

Τον Μώλντερ και τη Σκάλι δε θα τους κακολογήσεις, τον Μώλντερ και τη Σκάλι.
Η Σκάλι πάντα μου φαινόταν πιο λογική. ο άλλος είναι τρελλάρας. (παρέμβαση Χριστίνας σε 5, 4, 3... )
-
25 Ιανουαρίου 2016, 00:52
TV Guru!
Εγώ θα το δω το απόγευμα, στην ειδική προβολή στην Τεχνόπολη, αλλά δεν ξέρω αν θα είμαι σε κατάσταση να αρθρώσω λέξεις που να βγάζουν νόημα μετά... ό,τι και να δω. Εξυπακούεται ότι αποκλείεται να είμαι αντικειμενική και εννοείται ότι για σεντόνι της προκοπής θα χρειαστώ επανειλλημένες θεάσεις, για να μπορέσω να καταγράψω τα ΠΑΝΤΑ.
ΝΑΙΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ, ο Μώλντερ είναι out there, αλλά είναι και ΣΕΞΙ, γαμάτος, ευαίσθητος, κωλόπαιδο κατά καιρούς, ιδιοφυία, αστείος, παθιασμένος... θεογκόμενος είπα;
Ακριβώς επειδή είναι λίγο κουκουρούκου δούλεψε ΤΟΣΟ καλά η συνεργασία του με την Σκάλι. Είναι ΘΕΪΚΟΙ μαζί.

Maybe there's hope.
Be ashamed to die until you have won some victory for humanity.
Horace Mann
Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δε σωθεί, εγώ φταίω.
Nίκος Καζαντζάκης
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 1 Likes
-
25 Ιανουαρίου 2016, 01:02
TV Guru!

HristinaB
Εγώ θα το δω το απόγευμα, στην ειδική προβολή στην Τεχνόπολη, αλλά δεν ξέρω αν θα είμαι σε κατάσταση να αρθρώσω λέξεις που να βγάζουν νόημα μετά... ό,τι και να δω. Εξυπακούεται ότι αποκλείεται να είμαι αντικειμενική και εννοείται ότι για σεντόνι της προκοπής θα χρειαστώ επανειλλημένες θεάσεις, για να μπορέσω να καταγράψω τα ΠΑΝΤΑ.
Αδυνατω να πιστεψω πως δε θα εισαι στο ποδι στις 6 η ωρα το πρωι.
Πως θα μπορεσεις να περιμενεις μεχρι το απογευμα με ο,τι αυτο συνεπαγεται;
Οριστε αλλος ενας X-File,τον στελνω κατευθειαν στο Μωλντερ.
-
-
25 Ιανουαρίου 2016, 01:13
Προσωπικά johnny το θεωρώ άρρωστο (δική μου εκτίμηση, μην παρεξηγηθεί κανένας) να σηκώνεται κάποιος στις 4 (ή ακόμη και στις 6) τα ξημερώματα για να δει επεισόδιο είτε live streaming είτε από συνδρομητικό (και να postαρει μετά στο fb στις 8 φάτσα κάρτα το spoiler). Μπορεί να το δει ωραία και καλά σε επομένη προβολή ή από το "θείο". Τώρα βεβαία τα λέω αυτά εγώ που κάποτε ξύπναγα 3 τα ξημερώματα για να δω μουντιάλ όταν έπαιζε σε άλλο timezone. Βεβαία στο ποδόσφαιρο το live έχει άλλη σημασία (και έβλεπα μόνο καλές ομάδες).
-
-
25 Ιανουαρίου 2016, 01:26
TV Guru!

baspav
Προσωπικά johnny το θεωρώ άρρωστο (δική μου εκτίμηση, μην παρεξηγηθεί κανένας) να σηκώνεται κάποιος στις 4 (ή ακόμη και στις 6) τα ξημερώματα για να δει επεισόδιο είτε live streaming είτε από συνδρομητικό (και να postαρει μετά στο fb στις 8 φάτσα κάρτα το spoiler). Μπορεί να το δει ωραία και καλά σε επομένη προβολή ή από το "θείο". Τώρα βεβαία τα λέω αυτά εγώ που κάποτε ξύπναγα 3 τα ξημερώματα για να δω μουντιάλ όταν έπαιζε σε άλλο timezone. Βεβαία στο ποδόσφαιρο το live έχει άλλη σημασία (και έβλεπα μόνο καλές ομάδες).
Καποτε πρεπει να στρωσουμε τους Αμερικανους να εχουν ωρες προβολης που να ειναι βραδινες για μας
κι οχι βαμπιρισιες,οπως στο Μουντιαλ που λες πχ.
Θυμασαι και σε αλλες εποχες τι γινοταν.
-
-
25 Ιανουαρίου 2016, 05:03
Moderator
Μπαίνω στο κλίμα της ημέρας. Θα ήθελα να αντέξω μέχρι την Τρίτη για να δω δύο μαζεμένα επεισόδια. Δε θέλω να σκεφτώ καν το ενδεχόμενο να μην μου αρέσουν τα καινούργια επεισόδια και να απογοητευτω. The truth is still out there!
The X-Files 1.00 "Pilot" (Ε)
The X-Files 1.07 "Ice" (Ε)
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 2 Likes
-
25 Ιανουαρίου 2016, 12:05
TV Maniac
ΤΗΕ X-FILES 2x23-2x24
ωραιος ο μονκ στο 23, ωραια κ η υποθεση αν κ ειναι επιστημονικα αδυνατο (και οχι απιθανο) να συμβει κατι τετοιο
το τελος δεν το καταλαβα, αν το θυμαται κανεις το επεισοδιο να μου πει τι παιχτηκε...
πολυ καλο το 24 αλλα οταν ενα επεισοδιο ειναι με δεν μπορω παρα να το απεχθανομαι
One day, I shall come back. Yes, I shall come back. Until then, there must be no regrets, no tears, no anxieties.
-
25 Ιανουαρίου 2016, 13:11
TV Maniac
Friends 4x12 "The One with the Embryos" (Ε)
Γιαυτό είσαι ότι καλύτερο ρε σειράρα.
-
Likes / Thanks - 1 Thanks, 3 Likes
-
25 Ιανουαρίου 2016, 14:06
Αρθρογράφος
-