-
3 Φεβρουαρίου 2016, 23:34
TV Guru!
X-Files 10.03 - Διασκεδαστικό,ομολογουμένως καλύτερο απο τα προηγούμενα.Θα μπορουσε βέβαια να ήταν σχεδόν αυτούσιο σκετσάκι στο SNL με το ιδιο αποτέλεσμα.
50% και ακόμα να πεισθώ για την αναγκαιότητα/χρησιμότητα του revival.
Στάλθηκε από το SM-G318H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
"There's a hole in the world. Feels like we ought to have known."
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 2 Likes
-
3 Φεβρουαρίου 2016, 23:52
Moderator
Outsiders 1.02 - Μου αρεσει
The Flash 2.12

Αρχική Δημοσίευση από τον/την
gio25
X-Files 10.03 - Διασκεδαστικό,ομολογουμένως καλύτερο απο τα προηγούμενα.Θα μπορουσε βέβαια να ήταν σχεδόν αυτούσιο σκετσάκι στο SNL με το ιδιο αποτέλεσμα.
50% και ακόμα να πεισθώ για την αναγκαιότητα/χρησιμότητα του revival.
Ειπες μεγαλη κουβεντα. Για μενα ολα θα κριθουν στο φιναλε και απο την αποφαση του καναλιου για το μελλον.
-
4 Φεβρουαρίου 2016, 00:17
Moderator
εγω νομίζω ότι θέλανε να τεστάρουν τα νερά να δουν τι απήχηση θα εχει. και μέχρι στιγμής φαίνεται ότι ο κόσμος το θέλει σαν τρελός.
κι εγώ ήμουν σκεπτική για το revival αλλά τελικά νομίζω ότι 3-4 σεζόν μπορεί να τις βγάλει με μικρό όμως αριθμό επεισοδίων. μέχρι 15. για να μην ξεχειλωσει.
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 1 Likes
-
4 Φεβρουαρίου 2016, 00:35
TV Master
The X-Files 10x03: "Mulder and Scully Meet the Were-Monster"
Η πιο διασκεδαστική ώρα των X-Files μετά από το Bad Blood και τα Dreamland!
Darin Morgan
-
4 Φεβρουαρίου 2016, 00:37
Black Sails 3x01
Επανήλθε δυναμικά!!!
Minority Report 1x09
Πάνω που πήρε φόρα και ενδιαφέρον την κόψανε.

baspav
Angel 3x13
(poor Κατακουζηνέ).

HristinaB
Ω Θεοί, καλή κουβέντα για τον Γουέσλι, τι όμορφη μέρα για να είναι κάποιος ζωντανός
Ε δεν την λες και καλή κουβέντα το "poor Κατακουζηνέ". Τον λυπήθηκα είναι αλήθεια στο συγκεκριμένο επεισόδιο, κατάλαβες γιατί.

HristinaB
Όποιος το κράξει ως "ανόητο" σημαίνει ότι δεν έχει καταλάβει τη σειρά και δεν του αξίζει να τη βλέπει. Για μένα (όπως και για μια ισχυρότατη πλειοψηφία) είναι το κορυφαίο της σεζόν μέχρι τώρα.
Ωχ κατάλαβα. Να ξεθάψω το φτυάρι γιατί οσφρίζομαι από τώρα πως δεν θα μου αρέσει.
Θα το δω next week μαζί με το 10x04. Συμφωνώ με τη Χάρις πως είσαι υπερβολική ή για την ακρίβεια η υπερβολική σου αγάπη για την σειρά σε κάνει να το πιστεύεις αυτό.
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 2 Likes
-
4 Φεβρουαρίου 2016, 00:57
TV Guru!
Και πάλι όχι. Μπορεί να μη σου αρέσει, γιατί δε σου ταιριάζει το χιούμορ του Μόργκαν, πάσο. Άλλο αυτό και άλλο να το θεωρήσει κανείς "ανόητο". Στη δεύτερη περίπτωση, μιλάμε ξεκάθαρα για ανθρώπους των οποίων η συναισθηματική (αλλά και η... κανονική) νοημοσύνη τίθεται σοβαρά υπό αμφισβήτηση.
Σημείωσε τα λόγια μου: αν μέχρι το τέλος του Angel δεν έχεις λατρέψει τον Γουές, εγώ θα φάω το καπέλο μου.

Maybe there's hope.
Be ashamed to die until you have won some victory for humanity.
Horace Mann
Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δε σωθεί, εγώ φταίω.
Nίκος Καζαντζάκης
-
4 Φεβρουαρίου 2016, 01:03
TV Maniac
-
Likes / Thanks - 1 Thanks, 0 Likes
-
4 Φεβρουαρίου 2016, 01:23
Αρθρογράφος
Wet Hot American Summer Season 1
Ούτε Wet, ούτε Hot,πολύ American, αλλά εκτιμώ το μήνυμα και το γεγονός πως μου θύμησε τα 8 καλοκαίρια μου στην κατασκήνωση.
-
4 Φεβρουαρίου 2016, 01:53
TV Guru!
Τελευταία επεξεργασία από τον/την johny f; 4 Φεβρουαρίου 2016 στις 11:27
-
-
4 Φεβρουαρίου 2016, 01:57
Moderator
Τι θα γίνει ρε μανούλες μου με τον Λαμπρούκο? Φαγωθήκατε.
-