Marvel's Agents of SHIELD 6x11
Marvel's Jessica Jones 3x10
Swamp Thing 1x8-10
τρεις διαφορετικες σειρες στο υπερηρωικο ειδος, τις λατρευω και τις τρεις, το Swamp ειναι κριμα...πολυ θα ηθελα δευτερη σεζον..εχει και τοσους χαρακτηρες να μας δωσει. το SHIELD φυσικα ειναι απιθανο..
Πού να δεις πόσο απίθανο είναι το άλλο The Shield, η αστυνομική σειρά του 2002. Υπερήρωες δεν έχει, αλλά έχει έναν-δυο αντιήρωες σκέτη μούρλια! Και *απίστευτα* τελευταία επεισόδια!
Πού να δεις πόσο απίθανο είναι το άλλο The Shield, η αστυνομική σειρά του 2002. Υπερήρωες δεν έχει, αλλά έχει έναν-δυο αντιήρωες σκέτη μούρλια! Και *απίστευτα* τελευταία επεισόδια!
To The Shield δεν είναι απλή σειρά. ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΣ!!! Μαζί με το The Wire πιστεύω ότι είναι οι ποιο συγκλονιστικές αστυνομικές σειρές που έχουν γυριστεί ποτέ. Ο ρεαλισμός τους είναι σχεδόν ντοκουμενταριστικός. Στα τελευταία επεισόδια του The Shield κόντεψα να πάθω καρδιακή προσβολή. Πρέπει να έκανα καμιά εβδομάδα να έρθω στα ίσα μου μετά το τελευταίο επεισόδιο!
Αυτοί οι Tokio & Rio είναι εκεί μόνο για να τα κάνουν όλα κ*λο; Άνετα βάζω στοίχημα ότι αν δεν ήταν η ηθοποιός όμορφη, η Tokio θα ήταν μισητός χαρακτήρας από όλους.
Dystopia 1x4-8, απο τις χειροτερες σειρες που εχω δει..να ειναι καλα η μανια που ηθελα να εχω τη σεζον τελειωμενη...κακιστη σε ολα τα επιπεδα.!
Eli Roth's History of Horror 1x5,
iZombie 1x13, πολυ καλο το φιναλε μιας πολυ ωραιας σειρουλας που ποτε δεν υποστηριξε οτι ειναι κατι περισσοτερο απο αυτο που εδινε.!! αξιζε το κλεισιμο.!!
Krypton 2x6-7, δυνατα συνεχιζει.!! μου αρεσουν οι εξελιξεις...κριμα το κοψιμο.!!
Legion 3x4-5, we are legion.!! πολυ καλα τα επεισοδια
Los Espookys 1x6, ωραια σειρουλα απο το ΗΒΟ, τρελη, και χωρις ιδιαιτερες απαιτησεις.!!
Marvel's Agents of SHIELD 6x12-13, εξαιρετικη σεζον, μιας αγαπημενης σειρας λιγο πριν απο το φιναλε... μου αρεσει η ιδεα του φιναλε που απομακρυνεται απο γνωστεςε χρονικες εποχες.!!
MArvel's JEssica Jones 3x11-13, πολυ καλη σεζον, συμφωνω με την εξελιξη που ειχε... ας ελπισουμε οτι σε μια διαετια μαζι με τα αλλα τρια θα ερθει πισω με νεα σεζον στο Hulu.!!
The Terror 2x1, ενδιαφερον ξεκινημα..μου αρεσει πολυ η κουλτουρα τους.!!
Krypton 2x8, πολυ καλο
Legion 3x6, τοση τρελα σε καμια αλλη σειρα...εκτος του Twin Peaks..
Pennyworth 1x2, πολυ καλο το 2ο
Preacher 4x1, ενδιαφερουσα πρεμιερα..μιαςκαι ειναι τελευταια σεζον, ελπιζω σε κατι αξιολογο
She-Ra and the Princess of Power 3x2-3, ωραια επεισοδια
Too old to die young 1x4-5, προχωρησε λιγο την ιστορια