Χτες το ξεκινησα μιας κι ειχα αρεξη για κατι sci-fi και συγχρονως να ειναι κλασικη long run σειρα και το ειχα καβατζα αφου στο παρελθον ειχα δει διασπαρτα καποια επισοδεια απ'τη 1η και 2η σεζον μονο.
Αρκετο καλο μεχρι στιγμης ειδικα η τετραδα απο το 4ο μεχρι το 7ο επισοδειο.
με κορυφαια φυσικα τα δυο του διπλου φιναλε της σεζον με τους Νταλεκ.Πολυ καλος ο Christopher Eccleston ως 1ος Doctor της νεας εποχης και επισης μου αρεσε και η παρουσια στα τελευταια επισοδεια του Τζακ Χαρκνες απ'το πολυαγαπημενο Torchwood ,που αυτο το ειχα δει παλια οταν προβαλοταν.
Belgravia 1x5, περιμενω το φιναλε για μια πιο γενικη εικονα
Better Call Saul 5x9, εξαιρετικη σειρα.!!! περιμενω με αγωνια το φιναλε.!!
Brooklyn 99 7x11-12, η καλυτερη κωμωδια αυτη τη στιγμη..με διαφορα.!!
Carmen Sandiego 2x5-10, συνεχισε ωραια και εδωσε και σκηνες που δεν περιμενα για παιδικο
Cosmos Possible Worlds 1x11, πολυ καλο επεισοδιο
Harley Quinn 2x2-3, δύο Batman (Gotham) προσθήκες..μου αρεσαν πολυ τα επεισοδια
How to get away with murder 6x11-12, μετριοτητες, κακες μετριοτητες.!!
Motherland Fort Salem 1x4, το πιο αδιαφορο επεισοδιο μεχρι στιγμης
Mrs America 1x1-3, μονο και μονο απο το καστ, σε καθηλωνει
Outlander 5x8, τιποτα το ιδιαιτερο
Quiz 1x1-3, μια πολυ ενδιαφερουσα μινι σειρα.!!
Strike Back 8x9-10, δευτερο αντιο στη καλυτερη σειρα δρασης.!!!
The Plot Against America 1x4-5, αν και ειμαι φαν του δημιουργου, γενικα νομιζω επρεπε να αποφυγω τη σειρα...δεν κανει κατι λαθος...αλλα δεν μου δινει κατι το ιδιαιτερο
Westworld 3x5, εξαιρετικο.!!!
Britannia 2x2-8, αμα και το συνηθισα..δύο για το τελος
Frankenstein 1x2, καλη μινι σειρα στο συνολο, θα μπορουσε να είχε πιο μικρη χρονικη διαρκεια...η παραγωγη για την εποχη αρκετα καλη..
King Solomon's Mine 1x1, Πατρικ Σουειζ..nuff said..δεν θυμαμαι να το ξαναδα...ειπα να το δω τωρα.!!
She-Ra and the Princesses of Power 4x1
Siren 2x1-16, πολυ καλη η δευτερη σεζον αλλα νιωθω λιγο εξαπατημενος απο το φιναλε.!!
The Dead Lands 1x1-2,πολυ καλα και τα δύο επεισοδια
Jack Ryan 1x5-8 & 2x1-2, τα παει πολυ καλα η σειρα.!! μου αρεσει το σεττινγκ και το καστ.!!
Wellington Paranormal 1x1-4, απο σποντα το βλεπω..δεν ειναι κακο.!!
The Dark Crystal Age of Resistance 1x3-10, μια πολυ ιδιαιτερη και διαφορετικη σειρα..δεν νομιζω να δω αλλη παπετ σειρα επικης φαντασιας.!!
The Good Fight 4x2, πολυ καλο επεισοδιο
Tales from the loop 1x5-8, αν και σχεδόν αριστη παραγωγή, με πολυ ωραια φωτογραφια και ερμηνειες, δεν ήταν αυτό που περιμενα να δω όταν διαβασα sci fi.!!
Planet Earth II (2016) και Blue Planet II (2019), ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ σειρές ντοκιμαντέρ για τη ζωή στην άγρια φύση και τους ωκεανούς. Η κινηματογράφηση είναι μαγική (δε θα το πιστεύετε πού μπορούν και βάζουν τις κάμερές τους!) και η αφήγηση προσδίδει ανθρώπινα χαρακτηριστικά στις ενστικτώδεις συμπεριφορές των ζώων, ντύνοντας με χιούμορ, δράμα και, ναι, αγωνία (!) την καθημερινή ζωή στη ζούγκλα, τους Πόλους, την έρημο, τους ωκεανούς... ακόμα και τις μεγαλουπόλεις. Πολλά από τα τεκταινόμενα μπροστά στις κάμερες είναι τόσο μεγαλειώδη, εντυπωσιακά ή αξιοπερίεργα, που έμεινα, εντελώς κυριολεκτικά, με το στόμα ανοιχτό σε περισσότερες από μία περιπτώσεις.
Εξαιρετικό υλικό και για σχολική διδασκαλία.
Maybe there's hope.
Be ashamed to die until you have won some victory for humanity.
Horace Mann
Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δε σωθεί, εγώ φταίω. Nίκος Καζαντζάκης
Είναι εξαιρετικό Χριστίνα όντως, και αποτέλεσαν και υλικό για πολλά ακόμα ντοκιμαντέρ που ακολούθησαν.
Δες και την παραγωγή του Netflix "Our Planet" με αρκετά κοινά στοιχεία και εξίσου μαγικά πλάνα.
Good night moon. Good night stars. Good night po-pos. Good night fiends. Good night hoppers. Good night hustlers. Good night scammers. Good night to everybody. Good night to one and all.