Pretty Little Liars: Original Sin 1x04
Το The Office έχει μπει στην αναμονή, καθώς το νέο μου πουλέν είναι το Superstore. Το χιούμορ που βγάζει έχει μια ιδιαίτερη, πολύ ευχάριστη... ανθρωπίλα. Τέλειο δεν είναι, γιατί δεν αποφεύγει το χιλιοπαιγμένο κλισέ του will they, won't they, αλλά οι χαρακτήρες του είναι, ως επί το πλείστον, συμπαθέστατοι.
Είναι θέμα τιμής να τελειώσω το The 100. Δεν είναι μια καλή σειρά, η αλήθεια να λέγεται. Μετά το μεγάαααααλο διάλειμμα που έκανα μεταξύ 5ης και 6ης σεζόν, δεν καταλαβαίνω/δε θυμάμαι ούτα τα μισά απ' όσα γίνονται, αλλά δε θέλω να μείνω και με την απορία του πώς τελειώνει.
Τα μεσημέρια χαζεύω, όταν το θυμηθώ το David Rocco's Dolce... (Italia και Africa, μέχρι στιγμής), μια ταξιδιωτική εκπομπή μαγειρικής. Ούτε αυτή είναι ιδιαίτερα καλή και δεν έχει και πολλή μαγειρική. Το επεισόδιο με την Κένυα ήταν από τα πιο αηδιαστικά πράγματα που έχω δει ποτέ μου, ειλικρινά αναγούλιασα (και ξενέρωσα με τις σεξιστικές αντιλήψεις των Μασάι). Τα επεισόδια στο Γιοχάνεσμπουργκ και το Σοβέτο είχαν πολιτιστικό ενδιαφέρον, αλλά μαγειρικά βαρέθηκα να βλέπω κρέατα και μπάρμπεκιου, δεν υπήρχε ποικιλία.
Maybe there's hope.
Be ashamed to die until you have won some victory for humanity.
Horace Mann
Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δε σωθεί, εγώ φταίω.
Nίκος Καζαντζάκης
Η σειρά The Terminal List έγινε η πηγή μιας παράδοξης διαμάχης μεταξύ κοινού και κριτικών. Ενώ σε ένα μεγάλο βαθμό το κοινό φαίνεται να την γουστάρει, οι κριτές δεν είναι με το μέρος τους, δίνοντας στην σειρά πολύ χαμηλή βαθμολογία.
Μάλιστα μερικοί από αυτούς την αποκαλούν στα άρθρα τους ως μια ‘ακραία οπλολάγνα φαντασίωση εκδίκησης’ που υπάρχει μόνο και μόνο για την βλέπει μια μειοψηφία που πιστεύει σε ακραίες απόψεις και πιστεύω στην Αμερική. Ισχύει όμως κάτι τέτοιο; Γιατί τέτοια έχθρα; Οποίος ενδιαφέρετε, έχω φτιάξει ένα βίντεο που μιλάω για το The Terminal List ( δεν εχει σποιλερ), τις συνωμοσίες, τα όπλα και τον πολιτικό διχασμό στην Αμερική.
https://www.youtube.com/watch?v=zkhvSgpT1Pg
One Piece 1028
Better Call Saul 6x12
Harley Quinn 3x05
Fresh Off the Boat 5x18-6x15
I am Groot 1x01-5
black-ish 1x01-2x12
superheronews.gr
One Piece 1029
Better Call Saul 6x13
Harley Quinn 3x06
She-Hulk: Attorney at Law 1x01
black-ish 2x13-4x20
superheronews.gr
Pretty Little Liars: Original Sin 1x06-10 πολύ καλό κλείσιμο της βασικής ιστορίας και με ένα πονηρό κλείσιμο του ματιού στο τέλος για το αν θα πάρουν την ανανέωση για συνέχεια.
Οι άνθρωποι δεν θέλουν την αλήθεια, θέλουν απλά μια διαρκή επιβεβαίωση πως αυτό που πιστεύουν είναι η αλήθεια.
Είμαστε εγκλωβισμένοι, επιζητώντας την ασφάλεια που μας παρέχει η ανασφάλεια .
Συνεχίζω με την τέταρτη σεζόν του Superstore και το 7Χ01 της (ευτυχώς) τελευταίας σεζόν των 100. Πότε θα καταλάβουν όλοι ότι η Κλαρκ είναι η σφαγέας του ανθρώπινου είδους; Σε κάθε σεζόν προκαλεί και από μία τουλάχιστον γενοκτονία!
Maybe there's hope.
Be ashamed to die until you have won some victory for humanity.
Horace Mann
Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δε σωθεί, εγώ φταίω.
Nίκος Καζαντζάκης
|