Σελίδα 7467 από 7508 ΠρώτοΠρώτο ... 64676967736774177457746574667467746874697477 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Αποτελέσματα 74.661 έως 74.670 από 75079

Θέμα: Ποια σειρά βλέπετε, θα δείτε τώρα ή είδατε πριν λίγο;

Αρχισυντάκτης Το Avatar του/της blackys88b
    Likes / Thanks
    εχω χασει τη λιστα με τις σεζον που ολοκληρωσα προσφατα αλλα οκ...θα γραψω πανω κατω αυτα που θυμαμαι

Love Death and Robot Season 3, εξαιρετικη τριτη σεζον...σπουδαιο σχεδιο σε πολλα απο αυτα..!!
    Pacific Rim: The Black Season 2, μπορει και να γραψα ξανα για αυτο..μου αρεσε παντως αυτο θυμαμαι...ενα πολυ καλο κεφαλαιο στο franchise
    Thermae Romae Novae Season 1, τρελο, ιδιαιτερο και ιδιομορφο...μου αρεσε αρκετα
    Superman & Lois Season 2, πολυ καλη η 2η σεζον...εκλεισε με ενδιαφερον.!!! περιμενω τη 3η σεζον..
    Succession Season 3, εξαιρετικη σειρα, εξαιρετικες ερμηνειες..απιθανοι εξαιρετικα γραμμενοι απαισιοι χαρακτηρες.!!
    Firebite Season 1, μετρια σειρα..χωρις να εμβαθυνει σωστα στη μυθολογια που θα μπορουσε να κτισει..ωμο σε σημεια.!! δεν ηταν κακη εμπειρια αλλα μπορει καλυτερα
    Stranger Things Season 4, εξαιρετικη νεα σεζον...τρομερες μουσικες, non stop ρυθμοι...τεραστια αλματα σε συγκριση με τη 3η
    The Office Season 1-8, αγαπω τους χαρακτηρες...καπου βλεπουμε σπουδαια επεισοδια..καπου οχι..αλλα ειναι απολαυστικο..!
    The Boys Season 3, πολυ καλη η τριτη σεζον, σε μια σειρα που σιγουρα δεν φοβαται να ειναι βρωμικη, ενηλικη και συναμα παιδιαστικη..bring more.!!
    Young Sheldon Season 3, αγαπω την σειρα...πολυ.!! μου εμεινε ενα για το φιναλε της 3ης αλλα δεν νομιζω να αλλαξω γνωμη..
    Moon Knight Season 1, 2η αγαπημενη μαρβελικη σειρα μετα το Wandavision, ανεξαρτητη αρκετα.! θελω περισσοτερο Moon Knight..γενικα θα μπορουσα να κανω παραπονα για το ποσο διαφορετικο ειναι απο το κομικ..αλλα μου αρεσε αρκετα
    Ms Marvel Season 1, αρκετα καλη η εισοδος της στο MCU, θα ειναι πιο βασικη απο τον Moon Knight προφανως αφου ξερουμε ηδη οτι επιστρεφει
    DMZ Mini Series, ιδιαιτερη μινι σειρα χωρις να ειναι κάτι το φοβερο..για να ειμαι ειλικρινης αν δεν ηταν βασισμενο σε κομικ δεν θα το βλεπα.!
    Agent Season 1, μετρια σειρα αλλά το γεγονος ότι ειναι απο την Αφρικη, του εδωσε μερικες διαφορετικες νοτες..εστω και αν ο δημιουργος ηταν ελληνας.!!

Ενεργό Μέλος
    Likes / Thanks
    Fate: The Winx Saga 2x01-2x04

Ενεργό Μέλος
    Likes / Thanks
    Fate: The Winx Saga 2x05-2x07

Αρθρογράφος Το Avatar του/της drapetisgal7
    Likes / Thanks
    Stargirl 3x03
    Harley Quinn 3x10
    She-Hulk: Attorney at Law 1x05
    The Good Fight 6x02
    One Piece 1030
    According to Jim 4x06-6x12
    superheronews.gr

Ενεργό Μέλος
    Likes / Thanks
    Game of Thrones 1x01-1x03

Ενεργό Μέλος
    Likes / Thanks
    Game of Thrones 1x04-1x07

TV Guru! Το Avatar του/της HristinaB
    Likes / Thanks
    Συνεχίζω με χαλαρούς ρυθμούς το Superstore και είμαι ήδη στην πέμπτη σεζόν.

Χτες επιδόθηκα σε ένα ανελέητο ζάπινγκ για να τσεκάρω τις νέες σειρές που έκαναν πρεμιέρα στην τηλεόραση.

Ο Παράδεισος των Κυριών δεν μπορώ να πω ότι με τράβηξε ιδιαίτερα, γιατί έχει αισθητική καθημερινής απογευματινής σειράς κι αυτό με χαλάει πολύ. Ο Πανταζάρας είναι βέβαια στα συν, αλλά το βρίσκω πολύ σαπουνοπερέ για τα γούστα μου. Ίσως συνεχίζω να το χαζεύω, αν το Private Eyes απέναντι παίζει επεισόδιο που έχω ήδη δει.

Το Εκτός Υπηρεσίας, προς το παρόν, δεν έχω αποφασίσει αν μου αρέσει ή όχι. Θα προτιμούσα πιο σουρεάλ χιούμορ και λίγο καλύτερες ερμηνείες από κάποιους ηθοποιούς, αλλά νομίζω ότι θα του δώσω μια ευκαιρία ακόμα.

Τον Σασμό δεν τον είδα καθόλου. Έχω ήδη βαρεθεί από πέρσι.

Το GNTM5 έφαγε σουτ από το πρώτο μισάωρο. Ίσως χαζέψω το makeover επεισόδιο, γιατί πάντα έχει πλάκα και πιθανώς να το γυρνάω στις διαφημίσεις των άλλων σειρών για να δω καμιά φωτογράφιση, αλλά τις παπάντζες των οντισιόν μπορούν να τις βάλουν εκεί που δε λάμπει ο ήλιος.

Αυτό που με κράτησε περισσότερο ήταν το Παγιδευμένοι. Εκτός του ότι έχει έναν κούκλο πρωταγωνιστή, ήταν καλό και ως ατμόσφαιρα και μου βγάζει ελαφρώς vibes Έτερος Εγώ, αλλά χωρίς τις μουσικάρες του (ίσως επειδή ο Πέτρος Λαγούτης πάλι τον Αστυνόμο παίζει). Ο Ορκόπουλος κάπως σε overacting μου φαίνεται, αλλά θα δούμε πώς θα πάει.

http://www.greektvsubs.gr/image.php?type=sigpic&userid=212080&dateline=13498  77416
    Maybe there's hope.

Be ashamed to die until you have won some victory for humanity.
    Horace Mann

Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δε σωθεί, εγώ φταίω.
    Nίκος Καζαντζάκης

8. Likes ATHENA1971 liked this post
    Ενεργό Μέλος
    Likes / Thanks
    Game of Thrones 1x08-1x10

Ενεργό Μέλος
    Likes / Thanks
    Game of Thrones 2x01

TV Guru! Το Avatar του/της hakinen
    Likes / Thanks
    Bad Sisters 1x01/06

Η σειρά είναι υπέροχη. Σούπερ διασκεδαστική.
    Άπειρος σεβασμός σε όποιον/α έγραψε τον χαρακτήρα του Μπανκ.
    Ακόμα και ο Γκάντι θα ήθελε να τον σκοτώσει!
    Μαζέψτε επιτέλους τα σκυλιά απο τα μπαλκόνια σας. Ζώα!!!

12. Thanks ATHENA1971 thanked for this post

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε απαντήσεις
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε επισυναπτόμενα αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
  • Ο BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας [VIDEO] είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας