Εεεεεμ... Το τελείωσα. Και. εεεε... Δεν είμαι σίγουρη τι θέλω να πω.
Εεεεεμ... Το τελείωσα. Και. εεεε... Δεν είμαι σίγουρη τι θέλω να πω.
Maybe there's hope.
Be ashamed to die until you have won some victory for humanity.
Horace Mann
Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δε σωθεί, εγώ φταίω.
Nίκος Καζαντζάκης
^αρα πετυχε το σκοπο του...![]()
Alex Rider Season 2, καλη σεζον, θα επιστρεψω.!
American Horror Story Season 11, τα πηγε καλα μεχρι το εβδομο, μεχρι εκει ομως επειδη σε ολες τις σεζον σχεδον δεν ξερει να κλεινει τις ιστοριες σωστα..
American Horror Stories Season 2, ειχε καλες ιστοριες...
Bill Russell Legend, τι θρυλος...τι ανθρωπος..και ας δεν μου αρεσουν οι Σελτικ
FIFA Uncovered, ποση βρωμια ρε φιλε..αηδια...
Greatest Events of WWII in HD Colour, χωρις να μαθεις κατι νεο, κανει εξαιρετικη δουλεια σε αυτο που θελει να δωσει...
Hitler's Circle of Evil, εξαιρετικο, εμαθα αρκετα πραγματα που αγνοουσα
Nadiya Bakes, αρκετα καλο, καθε τελος πεινουσα..!! συμπαθεια η Ναντιγια
Nadiya's Time to Eat, συμπαθεστατη αλλα οχι τοσο καλο
One Piece, πιο λιγα επεισοδια απο οτι επρεπε να εχει η πρωτη σεζον...θα το ηθελα να ειναι στα 12 για να βγει περισσοτερο η ιστορια οπως πρεπει..αλλα νταξει, βαζεις πισω το ανιμε και απολαμβανεις οτι γινεται
Resident Alien Season 2, καλη σεζον αλλα περισσοτερα επεισοδια απο οτι επρεπε
Riverdale Season 7, αντιο Αρτσι και κο, γενικα ειχε τις στιγμες του, αλλα επρεπε να τελειωσει πολυ πριν
The Cuba Libre Story, πολυ ωραιο ντοκιμαντερ για μια χωρα που μαλλον εχασα την ευκαιρια να επισκεφτω στο σωστο χρονο
Turning Point 911 and the War on Terror, δυνατο ντοκιμαντερ αν και ξερεις οτι κατα βαθος κρυβουν πολλα αλλα μυστικα
Z Nation Season 5, οταν εισαι καλυτερη απο τις μετριοτατες πρωτες τρεις σεζον και δινεις ενα τελειο κλεισιμο, οκ..
Maybe there's hope.
Be ashamed to die until you have won some victory for humanity.
Horace Mann
Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δε σωθεί, εγώ φταίω.
Nίκος Καζαντζάκης
Charlie's Angels (1976) 1x12
Ghost Whisperer 1x06-1x07
Medium 1x06-1x07
Ahsoka 1x08
Gen V 1x04
Loki 2x01
superheronews.gr
|