Λυπάμαι, αλλά έχω άσχημα νέα.
Ο Νεντ άγγιξε το σεναριογράφο...
Spoiler
Καταπληκτικό!
Πολύ καλό!
Μέτριο..
Δεν μου άρεσε...
Λυπάμαι, αλλά έχω άσχημα νέα.
Ο Νεντ άγγιξε το σεναριογράφο...
Spoiler
ΖΗΤΩ Η ΕΣΠΙΝΟΖΑ!
ΖΗΤΩ ΟΙ ΑΛΛΟΙ!
ΖΗΤΩ Η ΠΟΛΙΚΗ ΑΡΚΟΥΔΑ!
Οι συντελεστές της σειράς έδωσαν συνέντευξη τύπου στο Paley Festival και ο παραγωγός Bryan Fuler αποκάλυψε κάποιες από τις σκέψεις του για τη 2η season. Ολόκληρο το άρθρο είναι εδώ. Τα hints για τη 2η season είναι στις 3 τελευταίες παραγραφούς οπότε όσοι δεν θέλετε να τα μάθετε, αρκεί να μην διαβάσετε αυτές.
Όσοι θέλουν πάντως τα έχω και μέσα στο spoiler tag.
Spoiler
καταπληκτικη σειρα και ειδικα τα 2 τελευταια επεισοδια αγγιξαν την κορυφη..αξιοσημειωτη ειναι η ιδιαιτερη σκηνοθεσια της σειρας και η φοβερη αισθηση του black χιουμορ...ολοι οι χαρακτηρες μου αρεσουν αλλα ιδιαιτερα ξεχωρισα τον Εμερσον που συνεχως "πεταει" ατακες και συγκεκριμενα γουσταρω τις εκφρασεις του οταν ο Νεντ με την Τσακ βρισκονται σε τρυφερες στιγμες...
ναι ο Έμερσον είναι κορυφαίος χαρακτήρας στην σειρά και οι ατάκες του είναι όλες θεϊκές .
Ωραία τα νέα για τη 2η season!
• patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1: SE και VGA CD (Beta II)!!!, Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango
• Ελληνικό Total Conversion Max Payne@University για το Max Payne
πωπω απλά έγραψες!
poly wraia ta leei o amhel. simfwnw apolita.
Επιτελους την ειδα ολη την σαιζον!
Απλα τελεια.
Δεν υπαρχουν λογια.
Κι το τελος του 9...
Υ.Γ. Εψαξα και βρηκα οτι η 2η σαιζον θα αρχισει στις 1/9!Πολλες σειρες αρχιζουν τοτε!
Καλά, είναι σα Burton στο πιο χαζοχαρούμενο. Ακόμα και η μουσική και ας λέει ο Dooley οτι δεν το είχε σκοπό
Ρομαντικότατο, funny as hell και με το σασπένς του. Αξιολάτρευτοι χαρακτήρες επίσης! Και αυτός ο Emerson όταν πάρει φόρα ειδικά, είναι!\
Πολύ πετυχημένο casting για το κάθε ρόλο. Και για το Ned. Μα έχετε δεί πιο χαριτωμένη κακομοιρόφατσα;Τον βλέπεις και τον λυπάσαι!
"Strangers are just family you have yet to come to know" -
The five people you meet in Heaven
|