Η ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ REVIEWS ΤΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ
![]()
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 06-09-11
![]()
Επειδή η παρέα του Greektvsbs έχει μεγαλώσει και η λίστα με τα reviews των ταινιών επίσηςσκέφτηκα να μαζέψω όλα τα reviews που έχουν γίνει και να μπουν αλφαβητικά με τους αγγλικούς ή τους πρωτότυπους τίτλους τους. Με αυτό τον τρόπο θα είναι πιο εύκολο από όλους να δουν ποιες ταινίες υπάρχουν με τα review τους έτσι ώστε να μην πηγαίνει ο κόπος τους χαμένος και κάνουν κάποιο που ήδη υπάρχει, όπως επίσης και να τα βλέπουν πιο εύκολα αν τους ενδιαφέρει να δουν μία ταινία.
Θα πρότεινα επίσης και δεν ξέρω αν είμαι σωστή, ας προτείνουν και οι mods ότι παρ’ όλο που απαγορεύονται οι τίτλοι των θεμάτων στα αγγλικά στην περίπτωση των reviews καλό θα ήταν να είναι στα αγγλικά ή με τον πρωτότυπο τίτλο τους . Με αυτό τον τρόπο θα γίνεται και πιο εύκολα η αναζήτηση μιας ταινίας.
Επειδή έχουν γίνει κάποια reviews τον τελευταίο καιρό που ήδη υπήρχαν στην λίστα θα ήθελα να επισημάνω ότι καλό είναι η αναζήτηση στην λίστα να γίνεται και με τον πρωτότυπο τίτλο της ταινίας και με τον αγγλικό.Επειδή δεν γνωρίζω όλες τις ταινίες η καταχώρηση γίνεται ανάλογα με το πως έχουν βάλει τους τίτλους τα παιδιά.Και πάντα να κάνετε και μία αναζήτηση.Επειδή οι ταινίες είναι πάρα πολλές πάντα μπορεί να μου έχει ξεφύγει κάτι.Ευχαριστώ πολύ παιδιά.Για όλους όσους ετοιμάζουν ένα review και θέλουν να το προετοιμάσουν αρκετά αλλά σκέφτονται μήπως το ετοιμάζει και κάποιος άλλος το ίδιο review υπάρχει το thread "Ποιο review ετοιμάζω" στο οποίο μπορείτε να δηλώσετε το review που θα ετοιμάσετε.
Υπάρχουν αλλαγές σε σχέση με τους κανόνες των movie reviews.
Διαβάστε την ανακοίνωση:
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Αλλαγές στο forum των movie reviews
Ειδικά Αφιερώματα
:
Ένα αφιέρωμα που περιλαμβάνει 15 ταινίες του είδους.
Ένα αφιέρωμα που περιλαμβάνει 15 ταινίες του είδους. Οι τίτλοι των ταινιών έχουν μπει αλφαβητικά στην παρακάτω λίστα, με την ένδειξη *Μέγα αφιέρωμα Ασιατικού τρόμου*.Ένα αφιέρωμα που περιλαμβάνει sci fi ταινίες από διάφορες χώρες.Οι τίτλοι των ταινιών έχουν μπει αλφαβητικά στην παρακάτω λίστα,με την ένδειξη *review - αφιέρωμα της "σειράς" Halloween*.
Οι τίτλοι των ταινιών έχουν μπει αλφαβητικά στην παρακάτω λίστα,με την ένδειξη *review - αφιέρωμα της "σειράς" Παρασκευή και 13*.
Ελπίζω να σας φανεί χρήσιμο.
Reviews Ελληνικών Ταινιών
0,1,2,3,4,5,6,7,8,9
A
B
C
Συνεχίζεται...